reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

nom dostawalam 3 razy dziennie hydroksyzine i do tego jescze do domu przepisali..i nawet neiwiem co sie dzieje taka jakas nie dzisiejsza jestem jak nie ja;D

reklama
to moze nie bierz tej hydroksyzyny?a dostalas jeszcze jakies leki?samasamotna

hydroksyzyna to rodzaj leku rozkurczowego. ale mi po niej tylko gorzej bylo. tak powiedziala mi polozna, ale o tym ze jest to takze lek uspokajajacy juz nie wspomniala

Ostatnia edycja:
ja w sumie po tym sie niezle czuje wycisza mnie to i sie nie denerwuje jestem spokojna ale chyba troche przesadzili 3 razy dziennie..;/ wlasnie nie ebde chyba tego brac.
anowi dostalam jezcze magnez asmag i nospe :p

gjoasia kazda z nas 100 razy mogla by siebie i innych pytac: why?? bo nie latwo pojac takie chore polozenie w jakim sie znalazlysmy :no:
anowi82 nic do listy urlopowej nie dodalam. poki co sie bycze. planuje kapiel a potem lozeczko. a wzcesniej scisze telefon. i jutro wstane jak dostane odlezyn :-D:-D:-D. bede spala do oporu :-D

ja jutro tez leze do poludnia, dzisiaj zreszta tez tak robilam:)
mam nadzieje, ze moj synek sam sie obsluzy a i mamie moze przyniesie kanapke do lozka:)

reklama
Do góry