reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

samasamotna magnez to asmag. wlasnie hydroksyzyna to takze lek uspokajacy. moze zmniejsz dawke?
ja tez niedzieli bardzo nie lubie. wiec spie do oporu. byle jak najszybciej minela. nawet na spacer nigdzie nie ide. teraz szczegolnie nie lubie patrzec na spacerujace rodzinki, a w niedziele to wiadomo ile spaceruje. ale w poniedzialek zawsze sobie odbijam polaze pojem lodow (tak jak w osttatni poniedzialek)

to jutro przed obiadem chyba nikt nie zagladnie??? wszystkie spimy?? :)

reklama
samasamotna ja to chyba do 11 nie dam rady. oststnio oda dwana wstaje o 7 wec pewnie sie i zbudze o tej porze. zerkne na zegarek, obroce na drugi boczek i wtule w podusie. ale i tak mysle, ze max do 9 pospie.
a jutro chyba podjade do mojego synusia go wysciskac... wiem wiem... kwoka ze mnie :-D:-D:-D

anowi kolejna cecha wspolna forum NIEDZIELA ZAKAZANA i przekleta dla samotnych
krropelka ja jak nie mialam malej na noc to nie wiedizlam co ze soba zrobic dziwnie pusto wtedy

samasamotna magnez to asmag. wlasnie hydroksyzyna to takze lek uspokajacy. moze zmniejsz dawke?
ja tez niedzieli bardzo nie lubie. wiec spie do oporu. byle jak najszybciej minela. nawet na spacer nigdzie nie ide. teraz szczegolnie nie lubie patrzec na spacerujace rodzinki, a w niedziele to wiadomo ile spaceruje. ale w poniedzialek zawsze sobie odbijam polaze pojem lodow (tak jak w osttatni poniedzialek)
pomysl o tym, ze czesto tak bywa,z e na ulicy sie usmiechaja,trzymaja za raczke zeby wszyscy widzieli, a w domu jest kiepsko, wyzwiska, nie szanuja sie itp, kurcze czesto tak bywa, za czesto...

pomysl o tym, ze czesto tak bywa,z e na ulicy sie usmiechaja,trzymaja za raczke zeby wszyscy widzieli, a w domu jest kiepsko, wyzwiska, nie szanuja sie itp, kurcze czesto tak bywa, za czesto...
tak jest gesto i czesto,znam mase takich przykladow naprawde i to jest przykre i wiecie co chyba wtedy najlepiej byc samemu niz gehenne przechodzic w zaciszu

krropelka poprostu Mamusia jestes. ja jeszcze nie urodzilam a niewiem jak ja komus ja bede zostawiac. a napewno bede musiala. noi dzieci tak szybko rosna.........

niedziela trudny dzien dla samotnych. ale ja tez wole byc sama niz na sile udawac przed innymi szczesliwa rodzine. a w domu nienawisc wyzwiska itp itd
samasamotna bo magnez z witamina b6lepiej sie wchlania. ale z tego co wiem dlugo nie mozna tego brac. by nie przedobrzyc z wit b6. tak mi lekarz tlumaczyl. pompe z magnezem mialas. ja po niej miekki brzuch mialam

Hej. Nie rodzę jeszcze ;) Usiłuję nadrobić, co pisałyście :p Parę godzin mnie nie było a tu tyle stron do czytania. Ciekawe, co będzie jak znajdę się na 3 dni w szpitalu ;)

slowa tak wiele znacza jesli rania, ale zupelnie nic jesli obiecuja...
.

Tekst tygodnia, zgadzam się w pełni :tak:Panegiryka urodziła, więc faktycznie nie mam już żadnej wymówki. Cały czas jednak wydaje mi się, że wszystkie urodzicie, a mnie to jakimś cudem ominie :p
Anowi Przykro mi, że masz taką sytuację z teściami. Czasem się zastanawiam jak ludzie mogą się tak ranić... A już szczególnie nie rozumiem jak można się wyzywać psychicznie na kobiecie w ciąży...To ja napisałam kiedyś, ze sex mi się kojarzy jedynie z ciążą ;) Ale to nie dziwne biorąc pod uwagę fakt, że ex był moim pierwszym partnerem sexualnym.W nocy siedziałam na gg i Panegiryka napisała, ze wody jej odchodzą, ale ma czekać do rana. O 9:30 miała rozwarcie 2 palce, a o 12:40 urodziła, więc szybko poszło :) Więcej szczegółów nie znam, na pewno sama opowie jak wyjdzie ze szpitala :) Co do przemeblowania, to ja mieszkam z mamą i z bratem w mieszkaniu 2 pokojowym, więc dość ciasno jest, a teraz będzie jeszcze dziecko... Dlatego przemeblowanie musi mieć miejsce.
Katerinka Nie miałam sexu od pół roku i jakoś nie ubolewam nad tym, bo po pierwsze jak już wspomniałam sex kojarzy mi się już tylko z ciążą, a po drugie ex nie był jakiś super w tych kwestiach.
Mądrą masz mamę ;) Nie warto się użerać z facetem.
Gjoasia Też nie mam jeszcze instynktu, więc chyba nie powinnaś się obwiniać. Mi trudno zaakceptować fakt, że mam dziecko z wpadki i z osobą, której nie kocham. Staram się sobie jakoś tłumaczyć, że tak musiało być i już...Nie chcę się już użalać nad sobą, bo dzieci się przecież nie biorą znikąd. Wystarczyło by, że odeszłabym od exa trochę wcześniej. Niestety nie zdążyłam, ale teraz już się cieszę, że będę mieć Kubusia. Pewnie po porodzie jeszcze bardziej się będę cieszyć.

reklama
Do góry