reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

a i sobie wlasnie przypomnialam. dopisz sobie gdzies samasamotna, asuzana mi podpowiedziala (to jest chyba na stronie 430 samotna w ciazy). w pozwie o alimenty mozna zapisac punkt rygor natychmiastowej wykonalnosci. oznacza on ze jesli ojciec dziecka sie nawet jesli sie nie zgadza na wysokosc alimentow ktore chcesz. to on musi ci placic (do czasu ustalenia ostatecznej kwoty)by dziecko mialo za co zyc. wzory pism sa np na stronie www.cpk.org.pl
katerinka a ja jeszcze zielona w tych sprawach :( narazie patrze po internecie. potem jeszcze raz to przeczytam i pojde do prawnika. z lista pytan (przynajmniej bede wiedziec o co pytac, prawnik nie zawsze wszystko powie).

Ostatnia edycja:
reklama
katerinka jak ty wspominasz sad?wiesz ja sie troche boje, jak zaczna pytac o bardzo intymne sprawy. ciebie pytali?napiszesz jak to wygladalo?
samasamotna ciesze sie ze doszlo :) narazie to teoria ale pozbieralam tez rzeczy z forum tak jak pisalam wiadomo bedzie co pytac prawnika

ja sie tez nabiegalam po prawnikach ale to bylo 5 lat temu a wy teraz macie wieksze szanse bo teraz samotn amatka to plaga ze tak to nazwe,'
a moj ex ma tupet dostalam esa wlasnie,, brakuje mi ciebie moze sie da cos naprawic" co za chamidlo mi zajelo 2 miesiace zeby dojsc do jakiegos stanu a jemu sie pewnoe bzykac chce i pisze nawiedzony,niech sie wali,sorki za szczerosc ale facet mnie rozbraja:confused:

ja sie boje tych pytan w sadzie. na rozprawie pewnie beda musieli byc przy nas nasi rodzice a to jest krepujace...ale to on sie skompromituje nie ja;]

Ostatnia edycja:
reklama
wiecie ja nawet niewiem jak rozprawa wyglada. po kolei wzywaja swiadkow? asuzana mowila ze sedzina do ugody bedzie namawiac. Was tez Katerinka sedzia do ugody namawiala?

Do góry