reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

ale chlopom sie wydaje ze 200zl wystarczy i jeszcze ma zostac. w kwietniu do mnie ostatnio ex dzwonil i mowi ze 200euro ma mi wystarczyc na cala wyprawke. jaki oburzony byl i zdziwiony ze to malo. a w sadzie bede walczyc tylko musze sie zabrac do tego by zebrac dowody ze on tam pracuje. a ja z mama nie mam takiego kontaktu jak z Tata. ale dobrze ze ty masz takie wsparcie u swojej Mamy :)

reklama
ja Kobietki ide spacerkiem do siostry, moze bardzo mnie nie zleje. Musze sie ruszyc bo ostatnio to tylko do i z autka. a dzis tak nie grzeje to sie przejde.
Ale z drugiej strony bardzo sie ciesze ze mam autko, bo Malutka sie urodzi w pazdzierniku/listopadzie nikogo nie bede musiala prosic o podwiezienie. ubezpieczenie mnie wynosi 250zl za caly rok a paliwo zatankuje na ukrainie(mam8km do granicy) i bedziemy jezdzic!!! milego dnia. wieczorkiem zagladne pa

anowi 82 to ty masz dobrze ja mam 1000zl za caly rok,u mnie jedna rata tyle wynosi co ciebie wszystko, ale jezdzic uwielbiamy:)
samasamotna wiesz co ja uwazam ze tak naprawde wszytsko zalezy od sedziny albo sedziego na jakiego trafisz,ja mialam okropna babe,a wiadomo ze ty siedzisz z dzieckiem i sie nim opiekujesz i pieniadze ida szybko,mleko pampki pielegnacja ubior

katerinka mam male autko (silnik 1,3)wiec moze dlatego a ubezpieczone auto mam w MTU. ja tez jezdzic b. lubie :) niemam jakiegos sklepu internetowego, duzo dostane od siostry, ciuszki kupilam w szmateksie. ze dwa komplety kupie nowe, ale tak blizej porodu by wiedziec jaka dluga sie urodzi. a to co mi brakuje to kupie w dzieciecym raczej. :)
samasamotna ale wieczorkiem ci wysle.

no ide bo sie od tego forum odkleic nie moge :)

reklama
a ja bym chciala ceny porownac u mnie ejst tak ze np. male nozyczki roznia sie do 3 zl nie mowic o wkladkach laktacyjnych,a na necie nie raz sa fajne promocje.'
ty ta siedzisz przy kompie moze wiesz jak oczyscic kompa ze zbednych plikow i wirusow bo mi cos zaczyna mulic

Do góry