reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

no mi tez sie wydaje ze bedzie brakowalo tych kopniaczkow ak sie maluszki urodza:]
a wiecie co mnie ostatnio kolezanka sie ptta czy na sile rzucilam palenie czy mnie odrzuculo ja na to ze na sile a ona ze tak nie mozna na sile bo dziecko sie chore moze urodzic;|| :baffled: i ze jak sie ma na sile rzucac to trzeba palic..:sorry2::angry::dry: ..chore..;/

reklama
juz jestem :) musialam uciec bo jakby moj ex zobaczyl co tu pisze to chyba sam by nie chcial miec ze mna kontaku hehe no coz w sumie moglam zostawic moze by sie odczepil :) hmm po co przyszedl? yyyy nie wiem :) powiedzial tylko ze wyjezdza i bedzie mial przesiadke we Wroclawiu , malo mnie to obchodzi ale niech gada jak chce :) chcial moj nr konta ale nie wiedzialam co mu podac wiec mam mu wyslac sms-em, ciekawe czy w ogole pomysli o tym zeby dziecku przeslac pieniadze na pampersy czy cos w podobie, czy nr chcial zeby pokazac ze sie interesuje
Anowi podejrzewam ze bedzie podobnie jak z lozeczkiem :) ale malo mnie to obchodzi, jak wyjezdza to szerokiej drogi :D
Samasamotna uwielbiam ludzi ktorzy tylko strasza kobiety w ciazy :dry: co za bzdura ze dziecko bedzie chore .... sa ludzie i ... ludzie :) ja sama mialam problemy z rzuceniem palenia, ale jakos mi samo przeszlo choc nie powiem ze czasem nie zapale 1 czy 2 dziennie :zawstydzona/y: ale to ze rzucilas zmuszajac sie to raczej bzdura ze dziecku cos moze grozic, jak lekarz mowi ze jest wszystko ok to nie powinna tego bagatelizowac :)

moje zdanie jest takie ze bardzo dobrze ze rzucilas palenie dla coreczki. ja kiedys tez palilam i wiem jak trudno rzucic i jeszce wytrwac by niewrocic do tego paskudnego nalogu. takze z mojej strony gratulacje. kiedys juz pisalam ze jak moja siostra byla na porodowce to jakiejs kobiecie braklo fajek wiec nie palila a dziecko plakalo nie mogli go uspokoic, jak mamusia sobie zapalila to dziecko sie uspokoilo i to jest dla mnie chore.
dla przykladu moj brat jak sie urodzil mial 47cm i 2650. siostra 2350 i 50cm a druga siostra urodzila sie jako wczesniak w 7miesiacu ciazy (20pare lat temu jak dla mnie cud ze zyje bo wiadomo ze wtedy medycyna nie byla tak rozwinieta) chyba nie trzeba tego komentowac. i ciesz sie ze fajki rzucilas

hehe mloda haslo z przesiadka mnie rozbrooilo:D a co kogo obchodzi gdzie on bedzie mial przesiadke moze miec nawet w honolulu niech jedzie jak najdalej:)))
a co do fajek to mnie to tylko rozsmieszylo. przez cala ciaze nie zapalilam ani jednego papierosa i nie wyobrazam sobie palic . kto kto tak gada ma chyba niepokolei w glowie;D wogole to denerwuje mnie to ze coraz wiecej moich"kolezanek" uwaza sie za lekarzy ;/// a co one moga wiedziec;/?

hej u mnie pada wiec zostajemy w domku zajrzalam a tu pare stron od rana:) wszyscy w domkach?
samasamotna ty sie ie martw na zapas mowie ci bedzie dobzre z tym porodem.
mloda1 mniej na niego wywalane,konto chcial ? ciekawe ile bedzie ci wysylal.a co to cie interesi ze ma pzresiadke,glupie te chlopy czy co

no nie ktorzy to maja taka teorie ze szok,mi kumpela mowila ze jak on pali i pije to jego sperma coz zawiera i tez sie dziecko rodzi chore,chora to on achyba jest.
a my z dzisiaj z mama mamy ochote na czerwone winko wieczorem:)dobrze ze mam kompana

mloda moze jednak bedzie dawal kase. wiesz jak czytam ile sie na dziecko alimentow dostaje to szok. jak dziecko dostanie 400zl jest dobrze. a ex tyle zarabia srednio w 1,5dnia. (w niemczech) i trzeba bedzie sie postarac to udowodnic w sadzie.

anowi82 jak bedziesz miala sprawe o alimenty to walcz o ile sie da ,ja mam 200 to nawet na pzredszkole nie starcza.a teraz kolezanka wygrala na 2 dzieci po 600zl .a wiadomo przy takim malenswtie idzie jak burza

reklama
Do góry