reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

czesc samasamotna widzisz kazdy tak do forum pzryzwyczajony i ze kazda cos pisze ze az dziw jak taka cisza jest.oj z dziecmi to wesolo moja siostra ma 3 a dziewczynka daje energia za pieciu,
z cytryna to umnie chyba nie daja:)

Ostatnia edycja:
reklama
he noo ale mi bez forum tez bylo trudnooo;DD to chyba ma dzialanie uzalezniajace:-D noo natalka i adas teraz sa na etapie klotni i bijek;Djak to rodzensywo ale kochani są;))

samasamotna dobrze ze jestes, bo juz sie tu wszyscy martwilismy o Ciebie :tak:
jakby dolac litr wody to moze by byla lemoniadka :-D

samasamotna ciesze sie ze u ciebie ok :) moja siostra tez ma dwojke, tez niezle potrafia halasowac a siostra mowi przyzwyczajaj sie i smieje sie ze za nie dlugo koniec mojego spania do poludnia
krropelka synek siostry urodzil sie 15.12 a za chwile swieta wiec wiadomo chciala cos zrobic. i kazdy probowal pomoc. na zmiane go nosilismy. ja to nie moge sluchac jak dzieci placza, zaraz bym biegla uspokajac. ja mam nadzieje ze moja malutka omina kolki. ale z drugiej strony ja wiele sie denerwowalam i kolka moze byc. ale ja jak nie bede mogla uspokoic malutkiej to chyba z nia bede plakac

ja glukoze mialam robione na poczatku ciazy wiec chyba lepiej to znioslam, ale bez cytrynki, chociaz nie wiem czy by to cos dalo:-D.
Humorek juz lepszy wrocil, dzisiaj nawiedzilam moja przyjaciolke, obgadalysmy exa i jakos mi lepiej, pozniej bylam na zakupach, kupilam sobie pare rzeczy i to podzialalo jak lekarstwo:)

samasamotna ciesze sie ze u ciebie ok :) moja siostra tez ma dwojke, tez niezle potrafia halasowac a siostra mowi przyzwyczajaj sie i smieje sie ze za nie dlugo koniec mojego spania do poludnia
krropelka synek siostry urodzil sie 15.12 a za chwile swieta wiec wiadomo chciala cos zrobic. i kazdy probowal pomoc. na zmiane go nosilismy. ja to nie moge sluchac jak dzieci placza, zaraz bym biegla uspokajac. ja mam nadzieje ze moja malutka omina kolki. ale z drugiej strony ja wiele sie denerwowalam i kolka moze byc. ale ja jak nie bede mogla uspokoic malutkiej to chyba z nia bede plakac
oj zdaza sie poplakac razem z dzidzia i to niekoniecznie z powodu kolek:-(, moj Piotrus akurat nie mial, ale tamta ciaze znosilam o wiele lepiej i spokojniej, zero placzu tylko duzo smiechu. A w tej dupa...

reklama
Do góry