reklama
samasamotna
Fanka BB :)
aaa.. a czemu nie uznal go? nie chcial ? czy tez nie wierzyl ze to jego tak jak moj frajer;D
samasamotna
no to pewnie najwazniejsze ze jestes szczesliwa i nie zalujesz niczego )
samasamotna
abundzu a skad jestes??
anowi82
przeczytalam to co napisalyscie od 14. fajniutko ze teraz tyle piszecie
kabaretka czekamy na zdjecia Twojego Ksiecia!duzo zdrowka Wam zycze zadnych klopotow.
teraz czekamy na Kubusia bezssennej. ale najpierw sesja tylko czy Kubus poslucha?
w nawiazaniu mnie jakims cudem ominely wymioty lekko mnie mdlilo ale wieczorem z rana luz. na mdlosci zajadalam sie bananami (dziwili mi sie ze mnie jeszcze bardziej po nich nie mdlio). w ciazy ciagle jadlabym owoce. a slodkie to jakos od miesiaca.. balam sie ze bedzie mnie meczyc tak jak moja siostre ona biedna w kuchni nie mogla wysiedziec. mieso tak jej strasznie smierdzialo. odrzucilo ja od miesa a jednak ma dwoch synow przesady sie sprawdzaja ale brak na nie reguly
tez sie boje porodu chcialam sie przygotowac planowalam chodzic na aerobik wodny. woda zawsze mnie odprrezala.ale nie moge ze wzgledu na skurcze. co do porodu mysle sobie tak: jak dalam rade robic fizycznie w polu u niemca po 12-16 godzin ( a ja z miasta jestem i zrolnictwem nie mialam wiele wspolnego) siedem dni w tygodniu w kazda pogode (i tak przez okolo 5mcy) i z porodem sobie poradze
katrinka tygodniamy ciazy idziemy prawie rowno ciekawe ktora z nas pierwsza?ja w szpitalu bylam bo grozilo mi poronienie. i tez mam nadzieje ze urodze w terminie. moje malenstwo w 19tc mialo 300g. to bardzo dobrze bo ja malutko przybieram na wadze. balam sie ze lekarz mnie za to opieprzy ale maluszek dobrze wazy i sie rozwija to najwazniejsze.
kabaretka czekamy na zdjecia Twojego Ksiecia!duzo zdrowka Wam zycze zadnych klopotow.
teraz czekamy na Kubusia bezssennej. ale najpierw sesja tylko czy Kubus poslucha?
w nawiazaniu mnie jakims cudem ominely wymioty lekko mnie mdlilo ale wieczorem z rana luz. na mdlosci zajadalam sie bananami (dziwili mi sie ze mnie jeszcze bardziej po nich nie mdlio). w ciazy ciagle jadlabym owoce. a slodkie to jakos od miesiaca.. balam sie ze bedzie mnie meczyc tak jak moja siostre ona biedna w kuchni nie mogla wysiedziec. mieso tak jej strasznie smierdzialo. odrzucilo ja od miesa a jednak ma dwoch synow przesady sie sprawdzaja ale brak na nie reguly
tez sie boje porodu chcialam sie przygotowac planowalam chodzic na aerobik wodny. woda zawsze mnie odprrezala.ale nie moge ze wzgledu na skurcze. co do porodu mysle sobie tak: jak dalam rade robic fizycznie w polu u niemca po 12-16 godzin ( a ja z miasta jestem i zrolnictwem nie mialam wiele wspolnego) siedem dni w tygodniu w kazda pogode (i tak przez okolo 5mcy) i z porodem sobie poradze
katrinka tygodniamy ciazy idziemy prawie rowno ciekawe ktora z nas pierwsza?ja w szpitalu bylam bo grozilo mi poronienie. i tez mam nadzieje ze urodze w terminie. moje malenstwo w 19tc mialo 300g. to bardzo dobrze bo ja malutko przybieram na wadze. balam sie ze lekarz mnie za to opieprzy ale maluszek dobrze wazy i sie rozwija to najwazniejsze.
samasamotna
anowi82 bedziesz miala dziewczynke dam sobie reke uciac zobaczysz a tak wogole to wrzuc jakas swoja fotke
anowi82
samasamotna ja mam termin na pazdziernik takze tak jak kiedys pisalam w upaly bedziemy meczyc sie razem. az ich boje bo teraz juz sie mecze a co to bedzie pozniej?mozna sie tez starac o utrzymanie ciebie trzy miesiace przed porodem i trzy miesiace po porodzie. zwrot polowy kosztow wyprawki i alimenty. trzeba zbierac rachunki. ja biore na wszystko imienne faktury. by pozniej nie bylo ze od kogos mam paragony. a wysokosc alimentow jest rozna to od wielu rzeczy zalezy. wpisz sobie na google alimenty znajdziesz sporo info. np ja wyczytalam ze wysokosc alimentow tez zalezy od mozliwosci zarobkowych ojca. a nie tylko od tego co. moze sie postarac i miec. ale to tylko teoria; praktyka mnie dopiero czeka. i tak jak tu pisalismy wiele tez zalezy od sedzi
reklama
anowi82
samasamotna kiedys pisalas ze mialas problemy z szyjka. jak to bylo pozniej ci sie unormowalo czy bralas jakies leki. to jakos boli czy cos?
Podziel się: