reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

anowi82 fakt to imie do mojej cory doskonale pasuje ;] tyleprzeszlysmy a ona mocna silna i zdrowa:)) ciaza przebiega prawidlowo wszytskie badania mam super ;)) pomimo tyle nerwow i łez:) :-)

reklama
Samasamotna Gratuluję takiej dużej już córy :) Mój Cipek jest wielkości połowy paznokcia małego palca xD Ja to bez ciąży i tak jestem duża, więc nie mogę sobie pozwolic, żeby przytyc zbyt dużo, ostatnio spadło mi 2 kilo, ale niedługo je nadrobię. W piatek już do gina... szczerze mówiąc, gdyby powiedział, że to nie ciąża, to byłabym zawiedziona.

Dziewczyny, ja sie klade bo jutro mam wyprawe do szpitala do łodzi z synkiem. urodzil sie bez jader i jutro zapadnie decyzja czy hormony czy operacja nas czeka. mam nadzieje, ze na zastrzykach sie skonczy. Do jutra. milego wieczoru:-)

Reiko dziekuje bardzo. sczerze mowiac moglabybyc wieksza ale miesci sie w normie . w dolnej granicy ale w normie;] hm to jescze nie masz pewnosci ? trzymam kciuki zeby u gin bylo wszttsko ok:))
gjoasia powodzenia jutro oby obylo sie bez operacji !! dobranoc
katerinka no nie.;;/ ludzie to maja jednak nasrane w glowach..!! =/ pojasnilabym takiej ze by jej w piety poszlo=/ wiesz mi tez kazali sie dczepic od mojego ex tylko ze jego brat i rodzice..zalosne nie;/ zeby tylko za pare miesiecy nie zalowali tego co powiedzieli;/ ehh trzymaj sie i nie daj sieim ;/

Jej... ale przez to wszystko dzidzi chyba nic nie będzie, gjoasia? o_O A mnie maluch już spac karze iśc xP I tak kiedy koleżanka do mnie przyjechała, to zaczęłyśmy film oglądac, a ja zasnęłam xD

reklama
Do góry