reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

reklama
no u mnie nawet dzisiaj ladna pogoda byla, ale widze ze sa mokre chodniki wiec chyba troche popadalo :) w sumie to nie wiem bo chcialam sie polozyc na chwilke ale z moim zasnieciem wyglada to tak ze przerzucam sie z jednej na druga strone i po godzinie wstaje bo mi sie to juz nudzi :) poza tym zaczelam myslec o bitej smietanie, wiec zrobilam sobie taka z paczki, ale wyszla jakas wodnista :angry: i juz mi sie odechwialo wszystkiego. Za oknem ciemno, w tv NIC, dobrze ze tutaj chociaz ktos cos pisze bo chyba bym zwariowala :) ale na szczescie jeszcze tylko jutro taki dzien i w srode maja wrocic moi rodzice z wycieczki wiec bedzie o czym gadac :D ale tutaj napewno wejde jeszcze nie raz :D Wiadomo cos moze na temat Milkada? ostatnio sie wkurzylam jak kazali jej wrocic do domu ze szpitala, ale mam taka cicha nadzieje ze siedzi teraz w szpitalu i tuli swoja kruszynke do piersi :D

hehe ja tez w dzien za bardzo nie moge i nie lubie spac...no u mnie tajka dziwna ta pogoda a do tego samopoczucie mam okropne, za duzo nerwow chyba funduje maluszkowi ..;(( ale inaczej sie nie da;(

Samasamotna nie denerwuj sie, tez czasem kloce sie z rodzicami, ale czasem warto wlaczyc sobie muzyke i sie wyciszyc, bo dzidzia tez jest zla tak jak Ty :) pusc swojej corci Wasza ulubiona piosenke i zaraz wszystkie zlosci mina :) ;-)

slyszalam ze w calej polsce ma dzis padac a malo tego ma byc burza :oo2: mam nadzieje tylko ze w nocy nie bedzie grzmic bo chyba pod lozkiem spedze noc :)

wiem wiem..ale czasem nie da sie nie denerwowac..a wlasnie puszczacie swoim maluszkom muzyke relaksujaca? bo podobno wskazane jest sluchac w ciazy :D
ja lubie burze:D najlepiej taka z wichurą moge patrzec godzinami :-D:-D

kabaretko gratulacje!!!! :-)
bezsenna masz jakieś wieści od milkady?

Cześć nowe mamusie...ściskam mocno i życzę dużo siły.
Młoda1 - eh.... kocham Gdańsk!! Tam urodziłam moją Zuzankę :-)

Abeja a skad jestes? Kiedys lepiej sie rodzilo w Gdansku ;) Albo my mamy za duze wymagania teraz albo lekarze mniej energii :)
Samasamotna ja nie przepadam za burza w nocy, jak w dzien walnie to trudno, ale w nocy albo nie moge wtedy zasnac albo budze sie z przerazeniem :) Ja nie puszczam w zadnym wypadku dziecku muzyki klasycznej, na poczatku kilka razy puscilam, bo niby dobrze, ale nie moglam tego wytrzymac, nie lubie muzyki klasycznej i nie slucham jej :no:

ja to samo raz probowalam wlaczyc ale nie dalam rady tego sluchac;DD a dzieci najlepiej podobno lubia ta muzyke ktora i my lubimy:] wiec slucham moich ulubionych kawalkow:)

reklama
Ja już nie pamiętam czego sobie słuchałam jak byłam w ciązy... ale teraz z Adaśkiem to lubimy sobie poskakać przy ska, albo robimy mini występ czy muzyce klasycznej.. hmm. tylko jak on się nazywa.. a własnie Griega utwór pt Marsz Troli cud miód polecam :-D nie jakaś tam nuda :tak:... a dzisiaj pierwsza pochwale się zdjęciem ja. My na spacerze dzisijeszym wykorzystalismy chwile kiedy nie lało :-D

Załączniki

• DSC01551.jpg
    DSC01551.jpg
    57,6 KB · Wyświetleń: 76
Do góry