reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

samasamotna i dobrze że go przepisali... dyrekcja że tak powiem postąpiła neutralnie, ale pewnie jak już wyjdą wyniki DNA to będą na niego i tak krzywo patrzeć, bo jakby nie było nie przyznając sie do ojcostwa to ci szarga opinie i robi z Ciebie puszczalska wrrr :baffled: cóż można powiedzieć poza tym że przynosi wstyd swojej matce :dry: a ja w ciązy tez mialam straszne bóle głowy, ze nic tylko spać. tylko ,ze jak przestałam chodzić do szkoły ,a było to jakieś tydzień dwa przed oficjalnym zakończeniem to pracowałam w domu na kompie uzupelniajac baze danych żeby miec na wyprawke wiec przynajmniej mialam zajecie na te cztery godziny dziennie :tak: (bo wiecej sie bałam siedziec przy kompie), a tak to zajmowalam sie wtedy domem bo u mnie wszyscy w pracy wiec potem na zakupy i tak dalej a pod koniec to juz co drugi dzień pół dnia spędzałam w szpitalu na ktg... :-p

reklama
Krropelka Ja też chcę zobaczyć exa-osła :D
młoda1 Ja jestem niewierząca i nie chodzę do kościoła, ostatni raz byłam 5 lat temu, robiłam bierzmowanie. Gdyby to ode mnie zależało, to nie chrzciłabym wcale dziecka, ale to jednak tak trochę głupio. Wolę, żeby chrzest i komunię miało tak jak wszystkie inne dzieci.
Super masz podejście do exa ;) Nie zasłużył na Was, najlepiej niech jedzie w pizdu. Mój miał wyjeżdżać do Szkocji, zarobić na nas. Tak obiecywał, a nic z tego nie wyszło. Ja w pewnym momencie chciałam, żeby wyjechał i żebym nie musiała go oglądać.

Ostatnia edycja:
Witam wszystkie nowe i obecne mamusie:)
dawno mnie tutaj nie było moja mała nie daje mi wejśc na kompa za kazdym razem jak chce zaczac pisac to ona sie budzi ciekawe czemu:)
U nas wszystko oki mała wazy juz 7 kg i ma juz 3 miesiace i 11 dni rosnie jak na drozdzach:)
5 lipca mamy chrzciny i nie było problemu w kościele ksiedzu powiedziałam prawde ze nie mam kontaktu z ojcem dziecka i spoko.
Powiem wam,że jak bedziecie miały swoje małe istotki juz przy sobie to nie bedzie myślały o byłych facetach,ja wogóle o nim nie mysle wymazałam go jak narazie z pamieci
oki napisze potem bo mała gwiazdka sie obudziła

abundzu ja tez mysle ze po sprawie w sadzie bedzie zalowal tego co teraz robi i poprostu bedzie mu wstyd..juz teraz jest zerem zostawiajac mnie a wtedy to juz bedzie kompletne dno .
mi to sie w ciazy nic nie chce siedze na kompie sprzatam czytam cos ogladam tv chodze do sklepu gdzies tam na miasto kompletna nuda:D a glowa mnie nie boli czesto niewiem czemu dzisiaj ;/
magdalena83 chcialabym zebym nie musiala juz nigdy o nim myslec i go wdziec ale niestety bede musiala chociazby w sadzie;/ .

samasamotna Wiem, że to trudne, ale nie myśl o sądzie... To tylko dobija, a i tak nic nie wymyślisz, bo przecież nie wiesz, co wymyśli ex i nie masz na to wpływu...Na pocieszenie powiem Ci, że te ostatnie miesiące szybko mijają. Mi się wydaje, że dopiero, co zaczął się 30 tydzień, a już mam 37 :) Ogólnie ten 3 trymestr jakoś tak szybko leci. Najgorszej było w pierwszym. Kompletnie sobie nie mogłam wyobrazić, że przez następne 9 miesięcy będę w ciąży...

Ciekawe jak tam Kabaretka. Dziś powinna wyjść ze szpitala, ale na pewno jeszcze trochę minie zanim wypocznie i napisze nam coś.

bezsenna mi wlasnie poczate zlecial szybciutkoo . a teraz coraz wolniej :( moze dlatego ze coraz bardziej nie moge sie doczekac mysle doslownie caly czas o mojej coreczce. :)) a to jeszcze prawie 3 miesiace..:((
mam pytanko jak u was z rozstepami?? bo mi jak narazie 3 male na piersi smaruje codziennie ale chyba sa one nieuniknione prawda? jak bylo u was??

samasamotna Ja mam rozstępy, ale dorobiłam się ich już przed ciążą. Taką mam figurę po prostu. Zawsze szybko tyłam i potem szybko chudłam :/ Tak więc mam rozstępy i cellulitis, ale niespowodowane ciąży. W ciąży zrobiły mi się tylko pod piersiami. Dziwne miejsce, ale mam tam rozstępy.

hmm a smarujesz czyms moze?? ja smaruj oliwka i jakims kremem perfecta mama czy cos w tym stylu:D mam nadzieje ze wiecej mi sie nei zrobi jak narazie na brzuchu nie mam ani jednego . cellulitis tez mam .=/ na udach

reklama
widze ze z chrzcinami to roznie. ale ochrzcilyscie dzieciaczki. ja jednak nie mam zamiaru prosic ksiedza ale moze zmienie zdanie jak mi kilka odmowi. tez za specjalnie to ja wierzaca nie jestem ale dziecko chcialabym ochrzcic. DZIEKUJE DZIEWCZYNY ZE NAPISALYSCIE JAK TO U WAS BYLO!zawsze to czlowiek madrzejszy bedzie :)
mloda1 suwaczek ladny!
abundzu znowu chemia? ja cie podziwiam!no ale po kazdym zdanym egzaminie jestes blizej do tego by pracowac w laboratorium :)
milego popoludnia wszystkim zycze!

Do góry