reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

reklama
U mnie cisza od syrony męża... pewnie cisza przed burza. Za to teściowa wypisuje że chce się z wnukiem zobaczyć a mi tej dwulicowej twarzy nie chce się oglądać . Kochanka męża już spędziła święta z jeszcze moja rodzina. Szczęśliwi beze mnie :D synek przeziębiony. A co u was?

Niedzoszły teść kupił małęmu ciuszki itp. przywiózł z niemiec i wylądowały u tego kretyna. On dalej nic się nie odzywa. Ja po sylwestrze piszę pismo o alimenty i całkowite odebranie praw. W końcu znęcał się psychicznie i fizycznie i nie dzowni się spytać nawet o dziecko i czy mamy fundusze. Bo 1000 na dwie osoby to mało. Po nowym roku mam wizytę Pani z opieki trochę się stresuję

Luiza moim marzeniem też jest odebranie praw. Póki co nie odzywa się mc . A to za mało. Widział to raz tylko. Może coś da że mnie bił i że założyłam mu sprawę u prokuratury. Będę trzymała za nas kciuki :)

Ja za jakiś czas będę chciała odebrać bo narazie ma ograniczone. Ale narazie nie mam żadnego argumentu , bo przecież przyjeżdża raz na miesiac. Ale myślę że jak zakończą się te rozprawy to już nie będzie przyjezdzal:) Luiza zbieraj wszystkie paragony! Ja tego za bardzo nie robiłam, chociaż mi siostra mówiła ale ja myślałam że będzie jakoś inaczej.. Ze może przemysli wszystko... Dziewczyny takie inne pytanie skąd jesteście?jakie województwa? :)

Ja za jakiś czas będę chciała odebrać bo narazie ma ograniczone. Ale narazie nie mam żadnego argumentu , bo przecież przyjeżdża raz na miesiac. Ale myślę że jak zakończą się te rozprawy to już nie będzie przyjezdzal:) Luiza zbieraj wszystkie paragony! Ja tego za bardzo nie robiłam, chociaż mi siostra mówiła ale ja myślałam że będzie jakoś inaczej.. Ze może przemysli wszystko... Dziewczyny takie inne pytanie skąd jesteście?jakie województwa? :)

Czy widzenia dziecka co mc lub więcej jest powodem do ograniczenia praw ? Na jakiej podstawie ograniczylas prawa ?
Ja z pomorza :)

Ojciec dziecka sam chciał ograniczenie praw, ja chciałam od razu o odebranie ale sąd się nie zgodził. Ale myślę, że tak. W moim przypadku ojciec dziecka zainteresował się synem tylko dlatego, że przyszło mu pismo z sądu.

reklama
Do góry