reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

anowi to z lista robisz tak jak ja .ja mam wrazenie ze ta lista sie nie konczy,
oni mysla ze 100zl starczy tylko szkoda ze o tych zerach zapominaja,boze DEBILE TO MALO POWEIDZIANE NAPRAWDE:confused:

reklama
samasamotna niemam z nim kontaktu, od kwietnia z nim nie rozmawialam. pozniej wyslal ze dwa sms. ja nie dzwonie bo nie chce sie stresowac.. i tak tylko sie klocilismy. nic nie mowil ze zmienil zdanie co do testow. ale mam to gdzies. juz sie tym nie przejmuje.

katerinka wiesz lista listą, a ja sie co roz skusze na cos spoza listy dla Malutkiej. ostatnio ten szlafroczek, no poprostu boski jest. :)
wiesz ja na wszystko zbieram faktury imienne. ile sie da w sadzie wydre z niego. jak sie nie da trudno tez przezyje.
wiesz on pracuje w niemczech i tak srednio on w 1dzien zarobi 60-100. moze czeka az testy dna zrobi. wtedy cos bedzie musial dac

Ostatnia edycja:
anowi mentalnosc turkow jest zenujaca. Oni uwazaja sie za bogow. Ogolnie jakos tak nudno tam bylo, juz 3 dnia siedzac na tarasie w nocy i popijajac piwko jak patrzylam na samoloty to modlilam sie, zeby jakis wyladowal i zabral mnie do warszawy:)). zreszta bylam tam z synkiem a ex zostal w warszawie, wiec tesknota byla straszna. tamte wakacje zmarnowane, te tez, ciekawe co bedzie za rok:confused:

anowi ja tez przestalam sie przejmowac. troche mi przykro ze musze tak nienawidziec ojca mojego dziecka..ale trudno nie ma w tym mojej winy tylko i wylacznie jego wiec my nie mozemy sie obwiniac! a testy niech robia chociaz sobie zaplaca:)

Anowi 200 euro :/ Oni o niczym nie mają pojęcia...
Katerinka A jakie kontakty masz z poprzednim exem? Da się przeżyć, dobrze się odnosi do Ciebie i dziecka, czy jest obojętny?

bezsenna juz kiedys pisalam tylko nie wiem czy z tob ,generalnie jak ja juz go zostawilam to koszmar trwal latami,sledzil mnie wydzwanial,o wszytkim wiedzial co robilam,malej potrafil nie wiedziec miesiacami a na mnie sie odgrywal ale pewnego dnia po prostu zglosialama na policje zastraszanie uswiadomilam mu ze jesli nie da mi spokoju pojdzie do sadu o widzenie z mala,rozne etapy z nim mialam,nawet mialam numer zastrzezony to ktos z moich znajomych mu powiedzial.i w koncu kiedys go zamkneli i tam go dobilam ,odsylalam listy tam nie odbieralam tel nie dawalam malej,dosta nauczke ze juz ze mna nie bedzie pogrywac,i na dzien dzisiejszy jest ok normalnie rozmawiamy,robimy z mala zakupy,bierze mala kiedy chce,chociaz do dzis potrafi mi powiedziec ze mnie kocha ale wie ze swoim zahowaniem stracil na zawsze.nie nawidzilam go a bylam w sumie z nim 8,5 roku.....................................

katerinka w sadzie mam nadzieje trafie na sedzie ktory zwroci uwage ze chce robic testy dna. ma kase na testy to ma na reszte.ale co ma byc to bedzie. i tak nie wymysle co bedzie sie dzialo w sadzie. czas pokaze
gjoasia pracowalam w niemczech z turkami. boze ja sobie nie wyobrazam jak mozna z nimi byc miec rodzine. mentalnosc ich mnie przeraza. kobieta to tylko do rodzenia dzieci i roboty. i geba na klodke bo on rzadzi. tragedia. nigdy nie mow nigdy ale ja z arabem sie nie zwiaze.
bezssenna ja i tak sie zdziwilam ze dal te 200euro, bo przeciez chce testow. moze myslal ze jak dostane od niego tyyyyyyyyle kasy to sie odczepie?
samasamotna ja pojechalam do niemiec, chcialam sobie zarobic polepszyc zycie. a poznalam jego i polepszylam sobe zycie baaaaaaaardzo nie?

reklama
katerinka anowi. niewiem czemu ale ja jakos nie potrafie mowic ze zaluje ze poznalam exa czy ze sobie zmarnowalam zycie...bo dzieki temu mam moja coreczke ktora juz kocham. i czuje sie okropnie jak tak mysle..niewiem dziwne too

Do góry