Cześć
Ja już po egzaminie. Zaliczyłam
Uczyłam się do 4, wstałam o 7, wsiadłam w tramwaj i pojechałam na uczelnię. Ludzie mnie przepuścili w kolejce, więc weszłam jako pierwsza i mam już za sobą.
Na wrzesień został mi tylko jeden egzamin (pisemny na szczęście) i zaliczenie ćwiczeń. Normalnie jestem z siebie dumna
Końcówka ciąży mi niezłego powera dała
Najgorsze 2 egzaminy już mam z głowy
Dzięki za trzymanie kciuków
abundzu Gratuluję zdania egzaminu
Napisz na gg coś więcej o tym stypendium, bo aż mnie zadziwiło, co napisałaś. Jeśli biorą pod uwagę dochód, to moja mama też ma za duży :/
angee Jestem ciekawa, jaka płeć dzieciaczka u Ciebie wyjdzie
Ja poznałam płeć w 21 tygodniu. Nie odbierz mnie źle, ale muszę to napisać. Nie odzywaj się już do exa, nie wypisuj do niego... Dla mnie to jest poniżanie się przed facetem...Oni nas mają w dupie, to my też ich olejmy.
martusia Ja mam wizyty co miesiąc. Ostatnią miałam 12 czerwca i się wkurzam, bo przecież już niedługo rodzę, a akurat teraz w mojej przychodni gin i położna mają urlop :/ I wizytę mam dopiero 7 lipca, czyli 5 dni przed porodem :] Ciekawe, czy zdążę.
młoda, krropelka Spytałam o ten czop, bo mnie on bardzo zastanawia. U siebie bowiem w dalszym ciagu nie zauważam oznak porodu.
katerinka Całe szczęście, że masz dobry konakt z rodziną exa. To się bardzo liczy.
asuzana, krropelka Super macie te zdjęcia!
Aż miło popatrzeć. Krropelka, jak zwykle mnie rozbrajasz
Pomysł z ocenzurowaniem gęby exa bardzo trafiony
Asuzana, dobrze, że kościół był pusty, ludzie potrafią gadać różne bzdury :/
U mnie nieustannie instynkt wicia gniazda
Zabrałam się wreszcie za pakowanie walizki, ale się nie mieszczę ze wszystkim. Pewnie będę musiała wziąć dodatkowe reklamówki.