reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

reklama
jak kazda z nas; i owszem - czujnosc zawsze musi byc; ale my tutaj sobie krzywdy nie damy zrobic; i tk jak napisala asuzana -... wdepczemy w ziemie...

No przyznam się że też mi się trudno odnieść do postu nowego goscia. Dla nas to forum jest ogromnym wsparciem, czasem jedynym ... dla innych sposobem na nudę. Hmmmm .....
Panie szanowny szczygło ... jak nie chcesz pan zostac zdeptany głęboko w ziemię to lepiej pan sobie czytaj to forum ... tylko czytaj ;)))))
popieram. to jest bardzo przyjazna rada dla pana szczyglo :tak:

A tak swoją drogą dziwi mnie to, że może tu trafić facet i to w dodatku z nudów, skoro ja będąc samą w ciąży (czyli osobą dla której ten wątek jest przeznaczony) trafiłam na to forum dopiero 2 miesiące temu. Wcześniej mi jakoś nie przyszło do głowy, że coś takiego może istnieć, więc dziwne, że facetowi przyszło...

asuzana tak z innej beczki. to chyba z jakis tydzien temu pytalas mnie o zabki mojego Filipka i zgodnie z prawda mowilam, ze cisza. a tu w tydzien wyrznely sie 2 :-). jeden w srode a drugi dzis :tak:. i jestem w szoku. bo w sumie nie odzculam tego jakos tragicznie. zadnych calonocnych rykow i wyjatkowego marudzenia.

poza tym moj synus dzis jadl pierwszy raz obiadek w swoim nowym krzeselku do karmienia :-). trudno bylo juz tego lobuza utrzymac na kolanach karmiac;-)

Powiem Wam ze mi osobiście to wisi i powiewa że mój ex czy jego rodzinka bedzie to czytac. Niech wiedzą wszyscy ... a szczególnie jego patologiczna córeczka i jej mamusia, że przyjdzie czas i na nich w końcu bo takie rzeczy bez echa nie pozostają. W całej tej sytuacji to JA chodzę z podniesioną głową i mam czyste sumienie ... oni tego powiedzieć o sobie nie mogą!!!!

A tak swoją drogą dziwi mnie to, że może tu trafić facet i to w dodatku z nudów, skoro ja będąc samą w ciąży (czyli osobą dla której ten wątek jest przeznaczony) trafiłam na to forum dopiero 2 miesiące temu. Wcześniej mi jakoś nie przyszło do głowy, że coś takiego może istnieć, więc dziwne, że facetowi przyszło...

sluszne spostrzezenie :tak:

asuzana tak z innej beczki. to chyba z jakis tydzien temu pytalas mnie o zabki mojego Filipka i zgodnie z prawda mowilam, ze cisza. a tu w tydzien wyrznely sie 2 :-). jeden w srode a drugi dzis :tak:. i jestem w szoku. bo w sumie nie odzculam tego jakos tragicznie. zadnych calonocnych rykow i wyjatkowego marudzenia.

Jejku moja Paulinka tak wszystko wsciekle gryzie i czasem zanosi się takim krzykiem że naprawde jestem umeczona. Zobaczymy co z tego wyniknie :)

reklama
a na Paulinke nie za wczesnie troszke?? choc w sumie i w tym wieku tez sie zdazaja zabki;
eh... nasze kochane dzieciaczki; moj za to chyba sie "cofnal w rozwoju", bo... co dwie godziny je ;))) doslownie jak nowowrodek hihihi

Do góry