maksimas
Fanka BB :)
Ja chyba tez nie zloze papierow o alimenty. Tak bardzo mnie to zabolalo jak mi napisal, ze nie zamierza uznac dziecka, bo w polsce jej sie to do niczego nie przyda. Ze nie przyjedzie zobaczyc dziecka, bo on ma wazniejsze rzeczy na glowie niz tracic czas na 11 godzinna podroz. Jego rodzina niech tez spada, niech wszyscy oni spadaja!!!!!! Piepszeni materialisci!!!!! To ze "tatus" nie chce byc tatusiem to jego problem, ale nie rozumie postawy reszty rodziny. Tyle lat namawiali mnie na dziecko a teraz kiedy sie pojawilo to wywalili nas jak smieci. Nie chce ich pieniedzy, chcialam by moja corka miala babcie i dziadka, wujkow, ciocie i kuzynow. My wiecznie zyc nie bedziemy ale nasze dzieci powinny wiedziec, ze nie zostaly same, ze maja siebie. Na szczescie moja rodzina sie od nas nie odwrocila, moja corka ma tutaj mnostwo ludzi, ktorzy beda ja kochac bezinteresownie.
Popatrz Argerka, jakie to przykre. Ci faceci to jakas nedzna imitacja czlowieczenstwa. Mysle, ze nasze dzieci nic nie traca z tego ze tatusiowie i ich rodziny tak latwo sie ich wyparly. Mysle, ze tylko na tym zyskaja. Kiedys dorosna i same rozlicza sie z tymi ludzmi. Nie wiem jak ty, ale ja mam czyste sumiene. Zrobilam wszystko bysmy byli pelna rodzina ale zostalam odtracona z hukiem.
Ale powiem ci szczerze, ze ten twoj ex to juz jest bydlak do kwadratu. To co zrobil tobie to przekracza ludzkie pojecie. Ta akcja z pierscionkiem to juz kompletna przesada. Az trudno uwierzyc, ze istnieja tacy faceci. Dal ci pierscionek po bylej?? O ile pamietam to mowilas, ze wiele nie byl wart, pewnie tak samo jak jego wlasciciel,hehehe. Wiesz co?? Chyba opatrznosc nad nami czuwa, lepiej nasze dzieci wychowamy bez takich ludzi. One zasluguja na znacznie wiecej...
pozdrawiam
Popatrz Argerka, jakie to przykre. Ci faceci to jakas nedzna imitacja czlowieczenstwa. Mysle, ze nasze dzieci nic nie traca z tego ze tatusiowie i ich rodziny tak latwo sie ich wyparly. Mysle, ze tylko na tym zyskaja. Kiedys dorosna i same rozlicza sie z tymi ludzmi. Nie wiem jak ty, ale ja mam czyste sumiene. Zrobilam wszystko bysmy byli pelna rodzina ale zostalam odtracona z hukiem.
Ale powiem ci szczerze, ze ten twoj ex to juz jest bydlak do kwadratu. To co zrobil tobie to przekracza ludzkie pojecie. Ta akcja z pierscionkiem to juz kompletna przesada. Az trudno uwierzyc, ze istnieja tacy faceci. Dal ci pierscionek po bylej?? O ile pamietam to mowilas, ze wiele nie byl wart, pewnie tak samo jak jego wlasciciel,hehehe. Wiesz co?? Chyba opatrznosc nad nami czuwa, lepiej nasze dzieci wychowamy bez takich ludzi. One zasluguja na znacznie wiecej...
pozdrawiam