Kajmakowe123
Zaangażowana w BB
a co Ci odpisał? oni w głowie nic nie mają, pustkę, chaos.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie ostatnio się dzieje.
Złożyłam o alimenty , zabezpieczenie i zwrot wyprawki. Około dwóch tygodni później zauważyłam że często za mną jeździ jakieś auto. Nie mija kilka dni i ktoś wybił mi szybę przednią w aucie. Policja wezwana , brak świadków. Na drugi dzień wyszłam do znajomej na dwie godziny, ex znowu za mną jeździł. Czekał w aucie aż wyjdę i napisał SMS że skoro zostawiam małego na tyle czasu to on jutro zabiera małego ze swoją na 20 minut na spacer. Nie odpisałam. Przyszedł ale mnie nie bylo. Znowu mnie szukał, znalazł i siedział w aucie i się ze mnie śmiali. Poszłam i się nawet nie odwracalam.
Serio nie wiem już co myśleć. Mam dosc. Ewidentnie ma gdzieś syna i robi mi na złość.
Moja teściowa jest bardzo dwulicowa. Robi wszystko na pokaz ale nic nie jest szczere co robi.