carlaa eee, nie musisz modyfikowane to tez przeciez krowie, tylko sklad troche inny. Ale Nela juz duza jest. Jak chcesz mozesz jej robic budynie np na modyfikowanym. Albo kakao do picia - Sara uwielbia. Najwiecej wapnia jest w serze zoltym. A od jogurtow na pewno nic jej nie bedzie tylko kupuj najlepiej naturalne i mieszaj z owocami, zawsze to mniej chemii i cukru. Ale sprobuj roznych kaszek na modyfikowanym, moze ktoras posmakuje? U nas owsiane blyskawiczne, slodzone sokiem sie sprawdzaja. Albo np chrupki kukurydziane na mleku slodzone miodem Cos na pewno znajdziesz co jej posmakuje.
katerinka ja nie mam oporow natury moralnej zeby go zglosic na policje. Ja tylko zastanawiam sie czy to ma sens tzn jakiekolwiek szanse powodzenia. nie chce sie meczyc na darmo, znowu wszystko opowiadac zeby patrzyli na mnie jak na idiotke i powiedzieli ze sprobuja ale zebym sie za duzo nie spodziewala.
katerinka ja nie mam oporow natury moralnej zeby go zglosic na policje. Ja tylko zastanawiam sie czy to ma sens tzn jakiekolwiek szanse powodzenia. nie chce sie meczyc na darmo, znowu wszystko opowiadac zeby patrzyli na mnie jak na idiotke i powiedzieli ze sprobuja ale zebym sie za duzo nie spodziewala.