reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

Nie lubię weekendów, nudno, smutno....nikt nie ma wtedy czasu bo wiadomo- rodzina, rosołki i kawki. Brakuje mi drugiej osoby, żeby tak po prostu pobyć z nim, przytulić się, stać się małą dziewczynką. A tu nie da rady:-(

reklama
ja też nie przepadam za weekendami a właściwie za niedzielami, w niedzielę rodziny się zbierają nikt nie ma czasu dla takich niepełnorodzinnych ;-) No i mam to już od czasów szkolnych nienawidziłam szkoły i w niedziele już mi było smutno że jutro poniedziałek:sorry2:

ja w ciazy nienawidzilam wekendow i to podkreslalam, ale teraz mi to leci generalnie,na luzie,jakies porzadki,obiad,ciasto,spacer,leniuchowanie na maxa,jak ktos chce to dzwoni jak nie tez dobrze:-) a czas jest taki zwariowany ze szok po prostu
dzisiaj bylam z kuba na kontroli,jest oki,jeden lek juz odstawiony i oby tak dalej,codziennie spacer,wiadomo ze zaraz watroba nie bedzie ok ale jestem dobrej mysli,
poki co jutro pakujemy sie i lecimy w srode do kropelci:))))) wszystkim nam dobrze zrobi wyjazd,zmiana klimatu,a ja odpoczne od tego wszystkiego i zbiore sily na nowe walki .....:)

Katerinka miłego odpoczynku, bo zdecydowanie się Wam należy po tych wszystkich ostatnich atrakcjach życiowych... kurcze, ja też marzę o jakimś wyjeździe, żeby się w końcu naładować, bo za długo już jestem rozładowana :/

katerinka111 to miłego wypoczynku, ja też mam nadzieję że wątroba do siebie szybko dojdzie.

Dziewczyny mój kumpel był na Kubie ciepło słońce i puste plaże, tydzień na takiej plaży, gdzie nikt nie depcze nie sypie piaskiem... ach byłoby cudnie....

A mnie w weekend czeka przeprowadzka a we wtorek do roboty, z jednej strony super a z drugiej tyle godzin bez mojego Misia - Patrysia. Który ma pół roku jak to zleciało....

Dziewczyny .... jestem załamana :-(
nie spełna 8 tyg temu urodzil sie Misio , a ja ...... dostałam okresu ..... przecież to jakis dramat .......... no i zastanawiam sie czy to normalne . Musze isc do lekarza i nie mam czasu a po za tym ten okres :wściekła/y:
Wy kiedy dostalyście ???? ile mineło czasu od porodu ??? no i ja przeciez nadal karmie i to bardzo intensywnie ....... nie rozumiem tego :-(

Katerinka cudownego wypoczynku i by Kubul sie tam wykurowal ...i koniecznie ucałuj Kropelcie

Margolcia u mnie to sam połóg trwał 7 tygodni, karmiłam piersią 3 miesiące, nie pamiętam kiedy dostałam okres, ale z miesiąc po karmieniu na pewno jeszcze nie miałam, jak nie więcej... Może faktycznie wybierz się do lekarza albo jeśli nie bardzo masz kiedy, to chociaż zadzwoń, żeby spytać, czy tak może być i czy to ok..?

To nie musi być okres. Po obu porodach, po dwoch miesiacach mialam krwawienie przez 2-3 dni, a potem przez kolejne miesiace nic.

Hej :)

Dziewczyny wiecie moze jak to jest z tabletkami antykoncepcyjnymi ? Wyjezdzam w marcu-bedzie woda, itd nie chce mi sie uzerac z okresem. Wiecie jak to jest, kiedy je zaczac brac, zeby sobie ten okres przesunac ? Bo w sumie to nie zalezy mi tak bardzo, zeby dzialaly antykoncepcyjnie, tylko, zeby ten okres przesunac. To moge zaczac brac w dowolnym dniu cyklu ? Zanim sie wybiore do lekarza hehe to chce zasiegnac opinii.

reklama
o kurcze, honey, to mi zabilas cwieka ;)
Ja tak robilam, ze "Wycinalam" sobie okres podczas wyjazdu, ale bralam tabletki juz wczesniej..nie wiem ile dni trzeba brac zeby okres sie przesunal...ja bym wziela wlasnie jakos tak przy poczatku cyklu, bo wtedy wiesz ze sie uda. Ja potem dostawalam zawsze 3 dni po odstawieniu tabletek, niewazne w jakim momencie cyklu odstawilam.

Do góry