katerinka111
Fanka BB :)
katerinka jak czytam Twojego posta to smiać mi się chce jakie te osły do siebie podobnemoj ex od Paulinki tez jakiś czas temu do mnie dzwoni taki niepewny i pyta jaki córka nosi rozmiar bo kupił jej jakieś rzeczy i nie wie czy będą dobre. Oczywiscie były za małe a on zaszokowany jak ona szybko rośnie
a jak już mu się zdarzyło przyjechać to tak, jak do Twojego dzwoniła jakaś laska tak do mojego oczywiście kto? Córeczka
chował się wtedy po kątach i tlumaczył kiedy wróci, ze już długo nie będzie itp. Ona bywa w takich chwilach baaardzo chora, wręcz umierająca i jak do godziny go nie ściągnie spowrotem to będzie ją miał na sumieniu
ubaw miałam po pachy jakiego sobie z niego osiołka zrobiła. To już mnie nawet nie oburza tylko powoduje lawiny śmiechu
![]()
asuzanna no bys padla,ciuszki na 74 i to zanizone wiec bez komentarza,zdublowane zabawki ktore mam w domu,czyli gitara,kula z pileczkami,ksiazka ,autko i 3 pary takich miekkich bucikow,mowie ze on takich nie nosi,tylko kapcie usztywnione,pytam maja paragon-nie,jedyna babcia byla najmadrzejsza i kupila herbatke,krem,i kaszke,
powiedzialam im dobitnie ze najlepiej jest zadzwonic i zapytac wprost co sie potrzebuje dla dziecka a nie w ciemno kupowac,bo siostra wie lepiej,guwno wie za przeproszeniem i chcieli zablysnac a nie wyszlo,jak wychodzialm powie ze nie chce zadnych zabawek,bo kubus ma dosc a nie musi w nich plywac,a jesli chca ciuszki to niech biora pod uwage ze dziecko rosnie ,bo to ze oni go nie widuja wiele znaczy.nie wiem czy zrozumieja ale to juz ich sprawa
a ex dzwonil wieczorem i mowi,wiesz glupio wyszlo,to sie wiecej nie powtorzy i przeprasza, to ja mu,daj spokoj i nie przepraszaj,dalej dupy na calej lini ale wiecej nam zycia nie spieprzysz ani ta twoja ,ktora dzieci nie ma i nie wie co to wychowanie i jaki trud,to nie zasrana sielanka a ja z nia rywalizacji o ciebie prowadzic nie bede,zatkalo go i stw,ze musi ze mna porozmawiac,ale juz ucielam z nim ta rozmowe,bo do niczego ona nie prowadzi
adka po ci chodzik,jak lila ma 9 miesiecy,ona nie dlugo bedzie sama chodzic,moze lepiej pchacz-jezdzik.z karmieniem po prostu po malu ja odzwyczajaj i sie nauczy ze nie ma cyca,trzeba sie troche wycierpiec,nie ma latwo
candy powodzenia,ja mialam dwa razy kroplowke i dalam rade,GLOWA DO GORY I CZEKAMY NA WAS