reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

agnes32 - widzisz Kochana , jest ciezko .... ale tak jak pisze Carlaa .... spakuj i nara ........ ja sama czesto telefon mam w reku i juz pisze na szczescie w ostatniej chwili sie potrafie opamietac :) mi wystarczy to ze musze znosic go wieczorami i w nocy :(
od wczoraj przechodze masakre , awantura co krok najbardziej oczywiscie czepia sie o laptopa i ze siedze jak pi...da i pisze , czlowiek nie pociadajacy ani znajomych ani zainteresowan nie rozumie ze ja potrzebuje kontaktu z innymi ludzmi :] ale olałam go i poszedl spac , ale nie to mnie dobilo ...... rozmawialam z mamą na skypie i ta jak mnie zobaczyla to w krzyk "jak Ty wygladasz , przestan ryczec wez sie w garsc i marsz do lekarza bo dzieciakowi szkodzisz " w sumie sama nie zauwazylam ze cos jest nie tak ale poprostu nie mam do tego glowy ....
jak wrocil z pracy postanowilam z nim pogadac czy dobrowolnie bedzie placil czy mam isc do sadu .... obiecal dobrowolnie, ok .... no i mowie mu ze gadalam z mamą i ze ona sie martwi ze zle wygladam ....... wstal podszedl , przytulil i pocalowal .... odepchnelam go i pytam po co to , on ze sie martwi o mnie ......... HAHAHAHA ..... a nie martwi sie jak robi awanture i ogolnie jak mnie zostawil ....... masakra , fakt potrzebuje tego jak niczego teraz ale z drugiej strony ..... na chwile to bez sensu ....... na szczescie nie dlugo wracam do domu ... do dzieci , bede miala spokuj :)
trzymaj sie dasz rade

reklama
Minuta za minutą, dzień za dniem
kolejny rok, tęsknię
Czy pada deszcz czy sypie śnieg

W spodniach czy w sukience
rozglądam się, ludzi tłum
tęsknię
Każdy ma Twoją twarz

Miałeś kochać mnie,
miałeś czuwać kiedy śpię,
a zostało tylko kilka zdjęć
Miałeś kochać mnie,

Wierna i niewierna
już innych rąk dotyk zna
i tęsknię
łudzę się, że znajdziesz mnie
Na co dzień i od święta
próbuję żal w uśmiechu kryć
tęsknię,
Bo oczy Twe pamiętam

Miałeś kochać mnie,
Miałeś kochać mnie,
a zostało tylko kilka zdjęć Minuta za minutą, dzień za dniem kolejny rok, tęsknię Czy pada deszcz czy sypie śnieg W spodniach czy w sukience rozglądam się, ludzi tłum tęsknię Każdy ma Twoją twarz Miałeś kochać mnie, miałeś czuwać kiedy śpię, a zostało tylko kilka zdjęć Miałeś kochać mnie, miałeś czuwać kiedy śpię, a zostało tylko kilka zdjęć Wierna i niewierna już innych rąk dotyk zna i tęsknię łudzę się, że znajdziesz mnie Na co dzień i od święta próbuję żal w uśmiechu kryć tęsknię, Bo oczy Twe pamiętam Miałeś kochać mnie, miałeś czuwać kiedy śpię, a zostało tylko kilka zdjęć Miałeś kochać mnie, miałeś czuwać kiedy śpię, a zostało tylko kilka zdjęć
loading1.gif

Agnes,Carla ma racje!!!Po co pisac do NIEGO.Nie upokarzaj sie i olej go raz na zawsze.Widac ze go nadal kochasz mimo tego co tobie robi ale pokaż klase.Moze jak zamilkniesz na jakis czas to cos go ruszy.Jeżeli nie to po co tobie taki facet???Nie wart ani jednej twojej łzy!Pisząc MU takie smsy to jakbys napraszala sie tego zadawania sobie bólu.Bo zapewne i tak wiesz co ci odpowie a jednak piszesz.

Uważam ,ze potrzebna tobie jest jakas przyjaciolka ktorej moglabys ze wszystkiego sie wyżalic ,wygadać.Ktora by cie wspierala w tej trudnej sytuacji.To pomaga.Ja podobnie przezywalam wtedy pisalam tylko z mamą bo wszyscy ode mnie sie odwrocili.Bylo to ok 50 smsow dziennie.Gigantyczne r-ki za telefon bo mialam potrzebe wygadania i wyzalenia sie.I to pomagalo.Z czasem to wszystko mija.Nawet wielka milosc idzie w zapomnienie bo skupisz sie na dzieciatku.I ono bedzie całym twoim swiatem a nie jakis sukinsyn.
To bedzie maly ludzik ktory codziennie bedzie sie usmiechal na twoj widok i kochal cie bezinteresownie.A ON ,niech żaluje.Bo nie wie co traci.A moze kiedys zmieknie i jak dziecko wasze kochane sie urodzi to zmądrzeje:tak:.Jeżeli bedziesz w stanie go przyjac to moze jeszcze wszystko sie ulozy.A jak nie ma sumienia to jak pisalam wczesniej--NIE WARTO TESKNIĆ.

Patrz optymistycznie w przyszlosc.Moze jeszcze spotkasz wartosciowego faceta i bedziesz sie smiala jak moglas kochac kogos takiego jak twoj ex.Żyj przyszloscia bo twoj żal i smutek wcale nie pomoze twemu dzieciątku ani tobie.A los wynagradza wszystko.Zobaczysz.Jeszcze bedziesz sie uśmiechala:tak:

czesc mamuski ja mam dzisiaj super chumor,dostalam takie zyczenia od kolegi ze az sie poplakalam ze smiechu:) znajomi zrobili mi super prezent:) zrobie maly poczestunek i spedzimy fajnie dzien i jestem najszczesliwsza mama na ziemi :))))

agnes ja wiem ze mamy cie wspierac i tak bedzie ale tak nie moze byc,wez go spakuj i niech spada na drzewo:) nie bede sonie chumoru dzisiaj psuc ale rece opadaja,ja wiem ze boli ale on cie poniza i do ciebie nie wroci,czym predzej to zrozumiesz tym lepiej dla ciebie!!!!!!!!
ja juz jestem oficjalnie rok sama od moich urodzin,tez bylam w ciazy,ale to teraz mi w niczym nie przeszkadza,zyje jak chce,choc nie raz jest ciezko,pieniedzy nie ma ale to ludzie,przyjaciele forum dalo wsparcie i wiare ze mozna zyc a nie dac sie takich glupim skur itp itd,
STAN DO LUSTRA I POWIEDZ SOBIE JESTEM SUPER LASKA,MAMA I DAM RADE ,POKAZE WSZYSTKIM NA CO MNIE STAC!@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:))))))))))))))

adka696 - hahah z facetami to tak jest , jak nie pokazesz palcem , nie wytlumaczysz co i jak to nie zrozumie .... ale QRWA oni zawsze najmądrzejsi , wszystko wiedzacy i wogole ...... no smieszy mnie to .....

Ostatnia edycja:
Jesteście kochane...ale strasznie cierpie....i nie wiem kiedy to się skończy ....ile trzeba czasu???????już bym chciała by było dziecko miała bym zajęcie...

agnes32 - wiesz jak to sie mowi , czas leczy rany , dobra moze nie leczy ale chodz troche je goi , na wszystko potrzeba czasu , tak jak napisala katerinka nie mysl tyle o tym , zajmij sie czyms , zobacz co on z Ciebie zrobil , klebek nerwow . a nie moze tak byc , stan do lustra i mow sobie ze dasz rade ,ze zajebista laska z Ciebie i caly swiat jeszcze bedzie Twoj :)
katerinka - no STO LAT kobieto spelnienia marzen, pociechy z dzieciakow i trzymaj sie :)

Hej dziewczyny !!

Ja ostatnio w biegu ale dobrze bo nie mysle ....wpadlam na chwilke ,wieczorem poczytma co napisalyscie oczywiscie jak dam rade i dzieciaki mi pozwola bo ostatnio buszuja do nocy :D

reklama
Do góry