martusia0904
Zaangażowana w BB
carlaa a moze od mleka bo jak dobrze pamietam dajesz butle przed snem moja miala od mleka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A może Nela ma te odparzenie od pampersów Pampers?? Kupię inne pieluchy to zobaczę...
Katerinka a Huggies są dobre?? Bo wiele opinii się słyszy, ale najlepiej samej spróbować... A cena w kauflandzie rzeczywiście dobra, kupię na spróbowanie
ehhh ciezko............a widzisz on chociaz pare chwil w miesiacu a ten sku* byl raz......orchidea jak ma czerwone pachwinki to moze tam jest za sucho,po kapieli zawsze wcieraj oliwka albo parafina i to powinno pomoc,a poza kapiela tez mozesz,wez na palec i tak delikatnie zeby bardziej nie pogorszyc,moj ma czesto pod broda czerwone ,bo ma druga brode od tego cycka i czesto mu smaruje tam,
co do ex no coz moich to chyba juz nic nie przebije,daj sobie czas i juz zaden tekst nie wyprowadzi cie nie zrownowagi,co do rodzicow,ja mialabym naprawde fajnych tesciow i oni sie naprawde nagadali jemu ale to na nic,jak ktos jest chamem to juz nim zostanie,i jak komus na dziecku nie zalezy to nic nie zrobisz,ja mojego ex nie nawidze za to ze moja corcia sie przywiazala do niego i mieli swietny kontakt a do wlasnego syna nie po ciagutki ze tak nazwe,zero zainteresowania jesli chodzi o wychowanie,mysli ze pare chwil w miesiacu wystarczy,