G
guest-1714079215
Gość
Powinnaś się cieszyć, że Twoja córka nie będzie patrzeć na taki wzorzec rodziny. Ja swojego ojca nie znam i bardzo mi to odpowiada. Jeśli tata to tylko dobry.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tego chcę uniknąć i na ile mogę to jej tłumaczę że ma zostać przy mnie bo koledzy taty to nie jest towarzystwo dla małych dzieciPowinnaś się cieszyć, że Twoja córka nie będzie patrzeć na taki wzorzec rodziny. Ja swojego ojca nie znam i bardzo mi to odpowiada. Jeśli tata to tylko dobry.
Najbardziej boję się że oleje dzieci bo wybierze alkohol a córka bardzo jest za nim
To już jest alkoholik. Mój mąż nie pije wcale, a mi drinka zrobi chętnie w weekend. Ba ! Nawet dzieckiem sie w nocy zajmiez żebym mogła odespaćPrzecież ja nie pisze o jakimś menelu z pod sklepu i nie pisze że się schleje i chodzi brudny tylko że za często pije a mi to przeszkadza.
bo niektóre kobiety nie rozumieją że lepiej mieć jednego rodzica niż obojga za taką cenę. Moja mama np. Nie rozumiała a ja do dzisiaj mam jej żal za to że mi zgotowała taki losJedyne co mogę powiedzieć, to to, że dzieci mogą później mieć żal do Ciebie. O to, że z nim zostałaś. Ja miałam ojca alkoholika, jedyny jego obowiązek to praca, gdzie jeszcze jak nie było kont to potrafił cała przepić w weekend. I rozwiedli się dopiero jak ja i siostra bylysmy dorosłe. W domu wiecznie kłótnie, ja ze znajomymi w parku a tam ojciec grzecznie śpi na ławce po co takie życie gotować dzieciom?