reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

samopoczucie przyszłych mam

Polecialam do lekarza dzisiaj, ale poniewaz jest za wczesniej moglismy zrobic tylko badania krwi. Wynik nie jest dobry - hcg 24. Kolejne w sobote. Staram sie oszukiwac i czytac historie jak to dla niektorych kobiet los sie obrocil i hcg nagle wystrzelilo w gore...

reklama
moje hcg w 10dc od owu bylo 20,1 a dwa dni pozniej 55,8 ;-) pozniej juz nie robilam ;-)

Cześć Kobietki
to moja czwarta ciąża, ale poprzednie zakończyły się poronieniem... Mam nadzieję, że tym razem się uda. Okropnie bolą mnie piersi, senność dopada znienacka, czasem mam lekkie mdłości i smaki na czerwone porzeczki :), mogę gotować i smażyć ale nie mogę jeść np. mięsa, bo mnie odrzuca...
Poza tym odczuwam dziwne kłucie w podbrzuszu - tak na środku i kilka razy dziennie bóle trochę jak przed okresem... boję się, co będzie dalej, mam nadzieję, że to minie bo wizytę u lekarza mam dopiero 25 lipca, a do szpitala nie chcę iść bo tam są rzeźnicy a nie lekarze :(

z drugiej strony hcg mam w porządku, progesteron 21, więc też w miarę ok

Perelandra, widzę, że mamy podobne doświadczenia, to będziemy się wspierać :tak: Musimy wierzyć, że wszystko będzie dobrze, innej opcji nie ma!!!!!

A mnie dalej męczy. Jem tylko na siłe i zawsze pierwsze kęsy jedzenia to mordenka, ale za to nie wymiotuje. Moje siostry mają ze mnie polewkę one nie miały nic takiego, a mnie tak strasznie męczy,,,

Nam znow nie wyszlo:( Kolejny raz byla radosc i skonczyla sie szybko. Moze nastepnym razem wszystko bedzie ok. Trzymajcie kciuki, a wam zycze goraco powodzenia i duzo szczescia.

Qcz
images
przykro mi <głaszcze> bedzie dobrze :* trzymaj sie :*

reklama
ja jestem na tabletkach i mam duzo odpoczywac i mam nadzieje ze dzidzia wytrwa i wszystko skonczy sie dobrze, nie mam juz plamienia ale jest krwiak czyli odklejona kosmówka wiec trzeba wyjątkowo uwarzać żeby nie pękł bo wtedy koniec :( jestem pełna nadziei że jednak wszystko skonczy sie dobrze ale tez pełna obaw :/ trzymajcie sie dziewczyny i dbajcie o siebie:)

Do góry