Polecialam do lekarza dzisiaj, ale poniewaz jest za wczesniej moglismy zrobic tylko badania krwi. Wynik nie jest dobry - hcg 24. Kolejne w sobote. Staram sie oszukiwac i czytac historie jak to dla niektorych kobiet los sie obrocil i hcg nagle wystrzelilo w gore...
reklama
Perelandra
Fanka BB :)
Cześć Kobietki
to moja czwarta ciąża, ale poprzednie zakończyły się poronieniem... Mam nadzieję, że tym razem się uda. Okropnie bolą mnie piersi, senność dopada znienacka, czasem mam lekkie mdłości i smaki na czerwone porzeczki , mogę gotować i smażyć ale nie mogę jeść np. mięsa, bo mnie odrzuca...
Poza tym odczuwam dziwne kłucie w podbrzuszu - tak na środku i kilka razy dziennie bóle trochę jak przed okresem... boję się, co będzie dalej, mam nadzieję, że to minie bo wizytę u lekarza mam dopiero 25 lipca, a do szpitala nie chcę iść bo tam są rzeźnicy a nie lekarze
z drugiej strony hcg mam w porządku, progesteron 21, więc też w miarę ok
to moja czwarta ciąża, ale poprzednie zakończyły się poronieniem... Mam nadzieję, że tym razem się uda. Okropnie bolą mnie piersi, senność dopada znienacka, czasem mam lekkie mdłości i smaki na czerwone porzeczki , mogę gotować i smażyć ale nie mogę jeść np. mięsa, bo mnie odrzuca...
Poza tym odczuwam dziwne kłucie w podbrzuszu - tak na środku i kilka razy dziennie bóle trochę jak przed okresem... boję się, co będzie dalej, mam nadzieję, że to minie bo wizytę u lekarza mam dopiero 25 lipca, a do szpitala nie chcę iść bo tam są rzeźnicy a nie lekarze
z drugiej strony hcg mam w porządku, progesteron 21, więc też w miarę ok
Perelandra
Dzięki kahaka,musimy się jakość trzymać ;-)https://www.babyboom.pl/forum/members/kahaka-72304.html
Perelandra
Qcz strasznie mi przykro, wiem co czujesz... :-(
reklama
krewetka82
Zaciekawiona BB
ja jestem na tabletkach i mam duzo odpoczywac i mam nadzieje ze dzidzia wytrwa i wszystko skonczy sie dobrze, nie mam juz plamienia ale jest krwiak czyli odklejona kosmówka wiec trzeba wyjątkowo uwarzać żeby nie pękł bo wtedy koniec jestem pełna nadziei że jednak wszystko skonczy sie dobrze ale tez pełna obaw :/ trzymajcie sie dziewczyny i dbajcie o siebie
Podziel się: