reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

Margolis chyba do nikogo narazie nie pisała, a Mamaoska hmm? ::) też jestem ciekawa co u niej ::)

Agutko a co z Nadzią nie ma jej ostatnio wogóle na forum??

reklama
Witam Mamusie!

U nas po opadach od piatku nareszcie wyjrzalo sloneczko i jest milo i przyjemnie! Wlasnie koncze robic pranko reszty rzeczy dla dzidziusia(na jutro zostawiam sobie tylko pranko reczne-sweterki itd) i jutro zaczynam prasowanie!

Mam dobry humor bo odwiedzila mnie dzis kolezanka ze Swinoujscia bo jechala z mezem na urlop do Pragi!

Nogi mam od 2 tygodni juz caly czas spuchniete, nawet jak sie budze po nocy, ale mojego gina to nie zaniepokoilo(ale polozna rejestrujaca tak)pewnie dlatego, ze badanie ogolne moczu mam ok. Jak jestem w domu to czuje sie dobrze, ale jak tylko wyjde na spacer, to po kilku metrach czuje klucie w kroku i napiecia macicy. I plecy bola mnie coraz mocniej! Ale o dziwo nie w krzyzu, ale wyzej, pod lopatkami!

Ciekawe co z Mamaoska, Margolis i Nadzia ::)?

Jesli chodzi o Nadzie,dziewczynki,to wszystko u niej w porzadku,chociaz tez juz coraz ciezej sie poruszac. Caly czas szykuje wyprawke dla Corci,a dzis ma wizyte u gina. :) Poza tym pracuje,no ale wlasnie bedzie wolac od lekarza zwolnienie od jutra,czyli praktycznie miesiac przed porodem,bo w czwartek zaczynaja z Julka 9 miesiac. :D Postaram sie ja namowic,jak wroci,zeby weszla na BB i napisala cos od siebie. ;)

Wlasnie dostalam smsa od
Mamaoski,w ktorym napisala,ze ciagle lezy w domku z zadartymi nozkami. Ciezko jej,ale chce jak najdluzej przetrzymac malucha w brzuszku. :)

A ja wlasnie wrocilam z zakupow z Tesco i znow jecze od bolu w podbrzuszu. ::) :(

AgutkaZG, Dzieki za wiadomosc o dziewczynach!! Najwazniejsze, ze wszystko dobrze u nich! A za Mamaoska trzymam kciuki, niech jakos jeszcze troszke wytrzyma ;D

Nadzia powiedziala,ze teraz idzie zjesc i odpoczac,a pozniej cos skrobnie na BB. :D

A tak w ogole,to kolejna sierpnioweczka urodzila. :D Pewnie teraz sie u nich dzidzie posypia,ze HoHo. ;D

reklama
a nad leszczyńską ziemią od rana słońce :p
ale na szczęście jest w miarę chłodno jeszcze,także nie ma co narzekać,gorzej bywało.
Od rana nawet mi humorek dopisuje(co ostatnio rzadko sie zdarza),chyna dlatego że wczoraj byliśmy w dzidziusiowym sklepie ostatecznie wybrać wózio i łóżeczko i okazało się że właścicielem sklepu jest...kolega Męża z drużyny, także rabacik zapewniony-jak zapewnił nie tylko przy większych zakupach,ale nawet przy najmniejszych ;D

Do góry