reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

Dzień dobry wszystkim :)
No u nas też pogoda zaje.ista ;D ;D ;D
choć generalnie uwielbiam słoneczko i leniuchowanie nad wodą, to w ciąży wręcz słońca nie znoszę,a że od ranka pada pada i jescze raz pada to samopoczucie rewelka.
Ja niestety też mam od paru dni skurcze, brzuszek twardnieje co jakiś czas i do tego wczoraj doszło takie dziwne kłucie (chyba w szyjkę) ale jak na razie przeszło. Przemuś chyba się już nie może doczekać, poczuł chłodniejesze powietrze to zachciało mu się zobaczyć co tam po drugiej stronie ;) zobaczymy co ginka w poniedziałek powie.

reklama
Mnie dziś obudził deszczyk padający za onknem. I cały czas sobie tak pada z różną intensywnościa.
Fakt, że w taką pogodę nie ma jak wyjść na dworek, tym bardziej z 1,5 rocznym Szkrabem ale jakoś daliśmy sobie radę w domku do południa a teraz Krzyś śpi.
Podobno teraz w pogodzie nie widać w najbliższej przyszłości poprawy ale te straszne upały zrobiły tyle szkód dla biednej przyrody, że te deszcze pewnie nie dadzą rady już tego nadrobić. Aż strach pomyśleć ile wszystko będzie kosztowało przez tą pogodę (ziemniaki, warzywa, cukier, chleb itd.). Mam w rodzinie kilku rolników i są załamani - z tegorocznych zbiorów będą nici! - tak mówią.

Megi ja właśnie najbardziej wspólczuję tym biednym ludziom, którzy utrzymują sie z roli - takie straty! :-[

Renee ja też walnęłm sobie kawkę i jest OK! wogóle czuje sie super i tak naprawdę mimo iż lubię słońce to wcale za nim nie tęsknię ;)

Margolis jeżeli to że źle sie czujesz to po części chociażby wina twojego złego samopoczucia to na pewno małe zakupy poprawią ci humorek ;D

Margolisiu mnie właśnie te pachwiny bolą najbardziej prze przekręcaniu i wstawaniu.Miałam tak w poprzedniej ciązy,ale nie aż tak boleśnie.Ponoć to jakies więzadła się rozciągają i boli :p

Ja tam nigdzie nie wychodzę bo po spacerkach jeszcz ebardziej mi te pachwiny napier.... :p

u mnie tez pada; myslalam ze bede sie czula lepiej ale nic z tego :D teraz zamiast sapania mam zmeczenie i nic tylko bym spalaaaaa; pachwiny tez mnie bolą jak cholera; chodzic sie nie da; za to kregoslup przestal :D

Wróciłam i jest lepiej, ale co ja przed wyjściem przeżyłam ::) Chcę założyć buty a tu wszystkie za małe!!!!!! Istna tragedia!! Cóż było robić - potrzeba matką wynalazku i założyłam buty męża - nie było rewelacji ale to i tak nie możliwe - normalnie noszę 38 a tu ledwo weszłam w 42. W mieście próbowałam nawet coś sobie kupić ale nie było nic fajnego w rozmiarze 42 a mniejsze cisły. Wy też tak macie?? Niech ten deszcz sa sobie spokój bo ja już nie wiem. W domu nie wytrzymuję a wyjść nie ma w czym!!!!

No mam, ale przeszukałam dom i znalazłam w miarę uniwersalne męża buty - jeszcze jedne więc chyba dam jakoś radę ale i tak wolałabym by przestał padać deszcz i zaświeciło słońce.

reklama
Do góry