reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

HuH,wlasnie wrocilam z Radkiem z miasta i zdycham. :p No i kurde znowu kosmetyczki nie zalatwilam. :mad: :p Jak mnie nogi i kosc ogonowa bola uuuu... ::) Ale za to jak sie fajnie spaceruje po miescie,gdy deszczyk pada,hihi. :D

reklama
Mija - ja też brałam fenoterol i dalej miałam stawiania macicy , lekarz pozwolił mi go odstawić skoro nie działał a ponadto czy jest sens brać w 35 lub 36 tyg fenoterol? Sam mój gin powiedział ,że już nie trzeba.Nie biorę i czuję się lepiej ,bo mi strasznie serce nawalało i ręce trzęsły się okropnie a humorek był podły.Ja też nadal mam stawiania macicy najczęściej w nocy , praktycznie w nocy cały czas a w ciągu dnia jak się położe to też się zdarza.Dziwne że właśnie macica stawia się jak leże a nie jak coś robię, przecież powinno być odwrotnie ::)W nocy wstaję trochę i chodzę żeby zmienić pozycję ciała i wtedy na trochę jest poprawa ale jak się obudzę tp znowu brzuszek twardy.

Margolis.. ja cię pociesze.. mam podobny problem z butami.. dziś w ten deszcz nigdzie nie mogłam wyjść, .. mogłabym ew. w klapkach na basen iść ale w sklepie by mogli dziwnie popatrzeć.. a mój małzonek to ma stopę 45 a ja 36 więc w jego butach to jak w kajakach bym wyglądała :>

aa dziewczyny.. jeżeli którejś z Was nie ma na liście to napiszcie mi proszę na maila - agamamaani@gazeta.pl albo tu na bb prywtaną wiadomość.. ostatnio rzadziej zaglądam na forum przez złe samopoczucie i zauważyłam, zęjest parę dziewczyn, których "nie znam " (albo to moja ciążowa amnezja znów :)
pozdrawiam serdeczie

Mnia wczoraj i dzis co troche się stawia,ale niemam twardego całego brzucha wiec czasami myślę że mała się tak wypina ciałkiem w strone swiata.Mnie jest nie wygodnie,brzuch na górzasty.

Dziewczyny czy Was też zaczął już pobolewać brzuch jak przy miesiączce ( a raczej w moim przypadku to ból jak tuż przed miesiączką)??? No i to kłucie jak szpilkami w okolicach krocza......, że o bólu krzyża juz nie wspomnę. :( Cholerka chyba naprawdę trzeba się zabrać za pakowanie torby. Czy ja przypadkiem nie zaczęłam właśnie panikować?????? ???

nIe zaczęłaś Renee.. ja juz zapakowana jestem :D tylko dziś ze względu na chłodek postannowiłam na wszelki wypadek dopakowac szlafrok, który wyprałam i schnie w łazience.. jakby co to go pochwycę :D

Renne może to skurcze przepowiadające,lepiej się już spakuj na wszelki wypadek.Nie ma co panikowac co ma byc to bedzie,a przez panike może byc wczesniej/

Dziewczyny, u nas juz znacznie chlodniej, dzisiaj nawet pol dnia padalo, a ja mam nogi jak dwa sardeliki a raczej jak nozki slonika-ciagle spuchniete! Najgorzej jest, ze nawet po noce nie zchodzi mi opuchlizna :(
Renee, nie panikujesz :laugh: Mnie wczoraj pobolewal brzuch jak przed miesiaczka, a na spacerze caly czas czulam okropny, bolacy nacisk na krocze, wlasnie jakby igly. I wczorajszej nocy klulo mnie w krzyzu, jakby mi ktos igielki wkluwal, dzis na szczescie juz nie. Jak siedze to jest wszystko ok, ale jak chodze to odczuwam ten nacisk. A dzis z koleji caly dzien boli mnie brzuch w jednym miejscu, bo chyba dziecko sie pupa wystawilo i przez caly dzien nie zamierza sie przekrecic. Glowa do gory!Nie jestes sama! Ja naprawde juz panikuje, bo sie boje.

reklama
a ja właśnie gadałam na Gg z kumpelą, która niedawno rodziła w Warszawie.. dodam, żę miała cukrzycę ciążową.. w karetce pomylili szpitale i zawieźli ją nie do tego co trzeba - czyli do takiego, gdzie nie ma zagwarantowanej opieki nad cukrzycowymi ciążami.. .. ona już w tej karetce praktycznie urodziła.. jaja sa u nas mówię Wam straszliwe.. w dodatku wczoraj "mój" szpital przestał przyjmowac pacjentki.. brrr boję się boję się, że mne też od jakiegoś cCiechanowa czy do Łodzi będą wysyłać..

Do góry