reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

mija mi też dzisiaj od ok.20 godz. cały czas się spina macica....rozluźnia się po dłuższym czasie...i za jakiś czas znowu......nie wiem czzemu...a najbardziej właśnie jak wstaję...to jakbym kamień z przodu...ciągnął mnie do podłogi....

reklama
Hej Laseczki. :D

U nas dzis od rana szaro buro i pada. :D Wieczorkiem mialam takie dziwne wrazenie w kroczu,jakby mi sie hm... wybaczcie... dziurka rozszerzala... ::) Ciekawe,co to moglo byc.
Dzis mam w planie wizyte u kosmetyczki,ale dopiero wtedy,gdy przestanie padac. ;)

Milego chlodnego dzionka wszystkim zycze! ;D

A mnie nadal cholernie bolą pachwiny i ledwie powłóczę nogami.Nie wiem już co o tym mysleć...
Skyrcze niestety też mam :-[ a ja jeszcze nie chcę ::) w nocy z kążdym przekręceniem macica się stawiała, i teraz widzę to samo ::) wziełąm no-spę zpbaczymy moż echoc troche sie rozluźni.

U ans też brzydko,ale mnie to pasuje ;)

u nas dalszy ciąg remontu... udało mi się na chwilę kompa podłączyć coby przejrzeć co się dzieje na forum.. i zaraz znów się odłączam..
buziaki mamuśki z zalanej deszczem Warszawy :D

No heja! ;)

Na Śląsku deszczyk, szaro, buro i ponuro ale jak dla mnie zajebioza ;D
Dzisiaj się super wyspałam, a mała tak wierzga od rana że ała ;)
Jadę zaraz na zakupiki, potem małe sprzątanko.

To narazie

Aga_Mazury pisze:
Margolis...a jak się czujesz...i kiedy wizyta?

Wizyta w poniedziałek a czuję się niezbyt. Zaraz mnie na krzyczycie ale ja od tego deszczu to już wolę upał. Czuję sięteraz okropnie. Nie mam humoru ani sił na nic. Edi! mnie też tak strasznie boli w pachwinach i między nogami - szczególnie przy wstawaniu i przy przekręcaniu się na łóżku. Agutku - ten sposób wstawania z łóżka o któym pisałaś na mnie nie działa i tak boli jak diabli. Ja już mam dość. Pakuję dziś torbę do szpitala i niech się dzieje co chce....

Margolisku nikt krzyczeć nie będzie ale nie mów tego głośno że chcesz upał :laugh: a moze powinnaś podjechać do gina jak się faktycznie tak źle czujesz :-[

Margolis pewnie jesteś z tych osób, które bez słońca nie mają energii do niczego. ;)
Na mnie też generalnie słońce lepiej wpływa niż pogoda pod psem, ale upałów to ja juz jednak nie chcę, a już takich jak były-NIGDY W ŻYCIU ;) ;D U mnie też dzisiaj bardzo pochmurno i prawie cały czas pada i słoneczka nie widać ale nie narzekam. Walnę sobie kawkę i jako tako będę funkcjonować. ;) ;D

Niestety Mycha do poniedziałku mój gin na urlopie. Chyba też wypiję kawkę i może będzie lepiej. A tak w ogóle idę zaraz do miasta na jakieś zakupy. Może mi się poprawi nastrój.
Musi!

reklama
A ja wlasnie czekam na Radka,ktory sie goli,bo od wtorku tego nie robil,bo czekal az mu sie rana zagoi,hehe. :p Kaleka. ;D Tlumacze mu przy okazji maile z angielskiego i na angielski do roznych dj`s. ;) Wczoraj byla czesc,a dzis kolejni napisali,hehe. ;) No i zrobilam mu galerie zdjec jakas na netku,heh. :p No i pozniej ide z nim,bo musze mamie wziasc jakies zaswiadczenie o zarobkach do rodzinnego,pozniej do kosmetyczki,no i do gazety promowac impreze,ŁaŁ. :p

Margolisku,przykro mi,ze nie pomoglam Ci z tym wstawaniem. :( Eh kurcze,no... :( A moze przejdz sie do szpitala,zeby Cie przebadali,skoro sie zle czujesz,a Twoj gin na urlopie?

Do góry