reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

Ja dzisiaj jestem trochę zmaltretowana,bo od rana przez trzy godziny kłuli mnie igłą w palec..musiałam zrobić krzywą cukrową .Byłam na czczo i wypilam 75 g glukozy rozpuszczonej w małym kubeczku wody.Taka słodycz, że aż drapie w gardle, teraz czekam na wyniki no ale jak mogą wyjśc dobre skoro poprzednio wypiłam 50 g glukozy i już był cukier podwyższony po godzinie ::) W piątek jadę do Zabrza z wynikami i dowiem się co dalej.

reklama
Adasia! będzie dobrze! Trzymam kciuki!

Co do zwierzątek i ich wspólistnienia z maluchami to rozmawialiśmy o tym z weterynarzem i mówił, że zwykle nie ma problemów z zaakceptowaniem przez zwierzę nowego członka rodziny byleby nie izolować go zbytnio od niego i drastycznie nie zmieniać zwyczajów. Dobrze już chyba nawet zacząć coś robić w tym kierunku. :)

Hey dziewczyny!!!
Ja w domu mam pełną chate.Przyjechała do nas siostra męża z 2-ką dzieci i tesciowa z którą niewidzieliśmy się 2 lata!
Mieszka w Grecji,a ja mam urwanie głowy,głośno jak w ulu. ::) ::) ::)

Oooo dopiero zauważyłam na suwaczku,że minoł półmetek ;D
Wszystkim mamom w 20-ym tyg. ciąży przesyłam gratulacje!!!!!

Właśnie ! Wszystkim mamuśkom którym minął półmetek wszystkiego naj naj :-* :-* :-*

Tu prawie wszystkie wrześnióweczki mają już połówkę za sobą (20 tydzień) ....tylko ja z tyłu...ale cóż ja termin mam ostatni z Was wszystkich :) ...i nie zamierzam Was wyprzedzać :) GRATULUJĘ MAMUŚKI :):):)

Witajcie w tą piękną, słoneczną środę! :) niestety na myśl ze jest to ostatni wolny dzień i jutro do pracy to :p :p :p no ale coż!

A mnie smutno bo mąż znowu w pracy a ja tu zupelnie sama :( jest jeszcze kicia,ale ona śpi...
Chciałam pójść na spacer,ale odechciało mi się.I jakoś tak bez sensu :(
Dobrze,że chociaż sloneczko świeci :)

Wiedziałam,że tak będzie :( wszyscy sie bawią,a ja???? wielki smutas dziś ze mnie.Dobrze,że jutro do pracy.Chyba tylko ja za nią tęsknię :p

reklama
Edi ja też siedze w domu!! długo siedziałam na kompie i przeglądałam allegro!! zrobiłam też zupę na jutro itd

Do góry