nie, nie przeszkadzało mi to, fakt nie jest to w konsystencji kremu z peelingiem a raczej sam cukier :-) ale akurat mi to pasowało :-) a próbowałaś tych mask do Ciała ? bo zamierzam kupić i opinia zwasze się przyda :-)Fusik a nie przeszkadza ci ze ten peeling jest taki gesty? bo mnie to akurat denerwuje.
Ja byłam na pedicure i mam piekne stópki, zakupiłam te zestaw do pielegnacji stóp krem peeling itp teraz jeszcze chciałabym taki zmywacz do paznokci w długopisie bo mi sie skończył i nigdzie nie ma
reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Fusik a o jakie maski ty pytasz daj linka;p
o maski z tej samej serii co ten peeling cukrowy Kategoria: pielęgnacja ciała - www.sklep.dax.com.pl
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
moja maseczke mozna jesc :-) na opakowaniu napisane :-) tzn. rzecz jasna nie zjadlam sobie z twarzy mnaseczki calej ale skosztowalam jak juz tak ladnie opisali
ogorkowych kosmetykow nie lubie... z rezsta one wybielaja :-) a ja znowu na solarium musze...
peeling tez musze zakupic... ale ja poptrzebuje taki do wrazliwej cery...
No i wlosy zapuszczanm -bedzie depilacja cieplym woskiem wczoraj zakupilam
ogorkowych kosmetykow nie lubie... z rezsta one wybielaja :-) a ja znowu na solarium musze...
peeling tez musze zakupic... ale ja poptrzebuje taki do wrazliwej cery...
No i wlosy zapuszczanm -bedzie depilacja cieplym woskiem wczoraj zakupilam
ja nie lubię ogórkowych, bo drażni mnie ten zapach. No ale może smaczna jest ;-)
Ja miałam kiedyś coś ogórkowe, to po każdym użyciu miałam chęć na mizerię :-)
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
Hmmm, a myślałam o depilacji laserowej... woskiem nie mogę, bo mi naczynka pękają.
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Kasia pisąłam wczesniej ze depilacja laserowa jest bardzo bolesna, niestety bo tez miałam ochote.
A co do maseczek ja ostatni często po nie sięgam a kupuje bardzo rózne głownie takie intensywnie nawilżające bo mamy strasznie suche powietrze w pracy i skóra normalnie woła o wode.
A krem uzywam z tej serii
AMWAY beautycycle - zestaw WODA nawilżanie (1483854308) - Aukcje internetowe Allegro
moje dobre ostatnie odkrycie bo niestety większość kremów mnie uczula.
A co do maseczek ja ostatni często po nie sięgam a kupuje bardzo rózne głownie takie intensywnie nawilżające bo mamy strasznie suche powietrze w pracy i skóra normalnie woła o wode.
A krem uzywam z tej serii
AMWAY beautycycle - zestaw WODA nawilżanie (1483854308) - Aukcje internetowe Allegro
moje dobre ostatnie odkrycie bo niestety większość kremów mnie uczula.
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
ja nie wiem ale ja jakos do kosmetykow amwaya nie moge sie przekonac...
reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
a ja tez nie wszystkie lubie ale kremy jak najbardziej polecam.
Pati a jakąś dobra odzywkę do paznokci możesz polecić? kumpela pytała a ja nie doradzę bo paznokcie mam bardzo twarde i nie używam takich rzeczy.
Pati a jakąś dobra odzywkę do paznokci możesz polecić? kumpela pytała a ja nie doradzę bo paznokcie mam bardzo twarde i nie używam takich rzeczy.
Podziel się: