reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Salon Kosmetyczny

Fusik a nie przeszkadza ci ze ten peeling jest taki gesty? bo mnie to akurat denerwuje.
Ja byłam na pedicure i mam piekne stópki, zakupiłam te zestaw do pielegnacji stóp krem peeling itp teraz jeszcze chciałabym taki zmywacz do paznokci w długopisie bo mi sie skończył i nigdzie nie ma;)
nie, nie przeszkadzało mi to, fakt nie jest to w konsystencji kremu z peelingiem a raczej sam cukier :-) ale akurat mi to pasowało :-) a próbowałaś tych mask do Ciała ? bo zamierzam kupić i opinia zwasze się przyda :-)

reklama
moja maseczke mozna jesc :-) na opakowaniu napisane :-) tzn. rzecz jasna nie zjadlam sobie z twarzy mnaseczki calej ;) ale skosztowalam jak juz tak ladnie opisali :-D
ogorkowych kosmetykow nie lubie... z rezsta one wybielaja :-) a ja znowu na solarium musze...
peeling tez musze zakupic... ale ja poptrzebuje taki do wrazliwej cery...
No i wlosy zapuszczanm -bedzie depilacja cieplym woskiem :-D wczoraj zakupilam ;)

Kasia pisąłam wczesniej ze depilacja laserowa jest bardzo bolesna, niestety bo tez miałam ochote.

A co do maseczek ja ostatni często po nie sięgam a kupuje bardzo rózne głownie takie intensywnie nawilżające bo mamy strasznie suche powietrze w pracy i skóra normalnie woła o wode.

A krem uzywam z tej serii
AMWAY beautycycle - zestaw WODA nawilżanie (1483854308) - Aukcje internetowe Allegro
moje dobre ostatnie odkrycie bo niestety większość kremów mnie uczula.

reklama
a ja tez nie wszystkie lubie ale kremy jak najbardziej polecam.

Pati a jakąś dobra odzywkę do paznokci możesz polecić? kumpela pytała a ja nie doradzę bo paznokcie mam bardzo twarde i nie używam takich rzeczy.

Do góry