reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Salon Kosmetyczny

reklama
Ja stosuję krem do rąk Kamill obecnie. Wcześniej miałam Nivea S.O.S. ale nigdzie nie mogę go teraz znaleźć. Też mam problemy z uczuleniem na dłoniach i na twarzy. Może moglybyście polecić jakieś sprawdzone kremy i podklady do twarzy do cery właśnie alergicznej

Ja mam bardzo wrazliwa cere i malo kremow i pasuje..po duzo mnie szczypie twarz...ale przypasila mi ziaja i tak przy niej zostalam..ale to na noc...na dzien garnier zolty...ten na miodzie... z aa czasami babci podkradalam bo moja babcia tez wrazliwa skora i tez mi pasuja..ostatnio dostalam Bio cosmetyki na swieta i tez mi pasuja...zsczegolnie maseczka fajna...tylko zapach juz wiadomo...nieciekawy :-D

a teraz wlasnie siedze z farba na glowie... a wlasciwie to musem z loreala...kupilam na sprobowanie...naklada sie swietnie... i jeszcze jak sie sprawdzi przy mojej siwiznie to napewno bede tylko to kupowala...

kupilam tez w polsce kremy na cellulit i redukcje tkanki tlussczowej z eveline...wyroznione w sumie jako produkt roku...i powiem Wam cos chyba sie dzieje bo tak po nasmarowaniu sie z 10 min.odczuwam takie goraco ze nie moge sie przykryc koldra :-D Jeden krem jest taki czerwony... a drugi ktorego jeszcze nie probowalam jest bialy z seledynem...zobaczymy...bede uzywala codziennie...

Pati, ja też sobie kupiłam krem na cellulit, ale czekam na dostawę ;-) Musze się zawziąć i smarować - a z tym zawsze mam problemy... Z systematycznością...

a ja dzisiaj po fryzjerze a kosmetyczka już umówiona:) wiosna idzie:-)

reklama
Do góry