reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Salon Kosmetyczny

reklama
wlasnie-dobry temat.....ja mam tak ze raz s aprzesuszone ale ogolnie zaraz jak tylko slonce przygrzeje to mam spocone...i jak uzywam kremy to sie slizgam :eek::confused2::-D
Ja peelinguje moje kopytka,tarka to az za mocno chyba daje czadu bo zaczely mi sie takie "zmarszczki" robic normalnie ze mam wrazenie ze jeszcze troche a peknie mi skora w tej zmarszczce....i tera co ja mam z tym fantem zrobic? teraz chce kupic jaka s sol sobie do kapieli stop...a tak to nic nadzwyczajnego...mysle ze wskazana bylaby profesjonalna obrobka ;-)

Pati :-D napewno nie przed 30- tką :-D
Ja ostatnio "odkryłam " i używam wszytko z garniera czerwonego
krem do rąk jest super ... a stosuje go też do nóg i....... :-D i o dziwo .......zmarszczek nie mam :szok: .A balsam do ciała to już wogóle jak dla mnie rewelacja :tak:
jest niby do super suchej skóry... ale myśle że nie nadawałby się tylko do przetłuszczającej się :tak:
Garnier

A mi widzisz Kakaw wogole ta czerwona seria nie podchodzi...Mialam tez balsam ten zolty garnniera i kicha,uzywalam nowego tego bialego co wyszedl to super:tak:Za to swietnie sie jeszcze sprawdza krem na dzien ten zolty z miodem...:tak:

reklama
Do góry