reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Salon Kosmetyczny

reklama
Ja kupuje tu taki w tubie brzoskwiniowy razem z zelem do mycia w drigerii DM,ale nie wiem czy w polsce taki jest...a jest tani i bardzo dobry....:tak:

Syla ja uzywam Clinique i jest calkiem fajny (choc wydaje mi sie malo wydajny - jak wszystkie inne zreszta;-)) A niedawno mialam Vichy i tez byl jak najbardziej ok - moze nawet taki bardziej pod prysznic (tzn. wydawal sie bardziej kremowy, drobniejszy).

Pati moja kolezanka tez mi kiedys polecala jakis brzoskwiniowy i tez z tych zwyklejszych - wiec moze one wszystkie tak maja (te brzoskwiniowe, ze sa po prostu dobre?).

Mnie ostatnio pasuje mikrodermabrazja dax cocmetics. Bardzo miałki z drobinkami szfiru i fajnie wygładza. Zwłaszcza rewelacyjny na twarz i dekolt, ale do ciała też super.

ja mam mikrodermbrazje dwufazową do twarzy avonu i jak dla mnei też rewleka - jak u kosmetyczki :) przynajmniej taką samodzielną kosmetyczką sobie jestem jak na inną czasu nie mam...

dziewczyny a ja ostatnio mam strasznie suchą skórę , aż swędzi, nic mi nie pomaga, może też wpływ ma ten wszechobecny pył i kurz w domu z powodu remontu łazienki :angry::baffled:
macie coś sprawdzonego, jakiś balsam na bardzo suchą skórę??

Irma a może to z ciążą związane? Ja w każdym razie tak miałam. Kąpałam się w emolium, no i oczywiście balsam

reklama
Polecam serie z Pharmacerisa dla bardzo suchej skóry jest zel do mycia ciała i szampon do włosów ale zeby sie lepiej poczuć to napewno najpierw kąpiel w Oilatum lub emolium.

Do góry