reklama
A ja mam znów problem ze skórą twarzy. Zawsze w okresie zimowym strasznie mi się wysusza i czerwieniejeI używam specjalnych kosmetyków, nie myję mydłem tylko żelem specjalnym i nic. Może macie jakieś domowe sposoby na nawilżenie i natłuszczenie?
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Syla i co-kupilas ten tusz????
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Nie nie kupiłam bo z pewnych żródeł wiem ze przyniesie mi go Mikołaj:-)
patrycja24berlin
aaaaaaaaaaaaaaa no to mikolaj zna sie na rzeczy...Daj zaraz z rana znac:-)
patrycja24berlin
Ja jutro lece kupic tez bo mi sie konczy:-)
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Poradzcie mio prtosze chcialabym cos mamie kupic pod choinke - na wypadajace włosy jakąś kurację -macie cos sprawdzonego?
patrycja24berlin
taaaaaaaaaaak-wlasnie dostalam od kumpeli preparat -na wlasne oczy widzialam jak jej trzy piora sie zagescily na glowie...a i sama mowila ze doradzila koledze i rzeczywiscie sie sprawdza...ale trzeba systematycznosci....juz lece do kibla sprawdzic
Mam-Capilexin Ultra-100 ml ok 90zl...podobno tylko w specjalnych sklepach zielarskich-ale to u nas w tej wiosce cudow u Was moze bedzie inaczej...
Mam-Capilexin Ultra-100 ml ok 90zl...podobno tylko w specjalnych sklepach zielarskich-ale to u nas w tej wiosce cudow u Was moze bedzie inaczej...
kakaw
Mama czerwcowa'06 Entuzjast(k)a
CAPILEXIN ULTRA kuracja 100 ml łysienie kamiwaza (279439999) - Aukcje internetowe Allegro
Pati czy to taki sam ????
Pati czy to taki sam ????
reklama
patrycja24berlin
Kakaw dokladnie to...Ale zaskoczyla mnie cena bo to u nas niby 90 zeta rowne kosztuje...
Podziel się: