reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Salon Kosmetyczny

ja obecnie sobie kupiłam jakąś nową mascarę z Avonu ma trochę dziwną szczoteczkę ale nie skleja rzęs więc jestem zadowolona :tak::-)

a z balsamów do ciała obecnie sobie kupiłam garniera czerwonego baaardzo fajny, a lubie tez nivea q10, dove ,i loreala :-)

polecam tez serię eveline na cellulitis tania a dobra oraz good-bye cellulite z nivea który w ostatnim teście konsumenta który oglądałam wygrał nawet z Diorem :tak::-)

reklama
Ja oglądałam ostatnio program o kobietach które myślą ze są grube i tam był zrobiony test kremów na celulit i właśnie byłam zaskoczona bo wygrał Nivea goodbye celulit. Inne i to naprawdę bardzo dobrych marek i takie z wyższej półki cenowej okazały się nieskuteczne:szok:

Kajka w Anglii też go kupisz, bo poleciła mi go właśnie moja siostra która też w Anglii sobie żyje byłka zachwycona jak miła skóra jest po nim i faktycznie przy systematycznym stosowaniu widać efekty:-)

Sylwia jesli o tuszach mowa to juz chyba gdzies to pisalam-przetestowalam ich cala mase i w koncu trafilam na swoj naj naj naj...Ogolnie mam krotkie rzesy i rzdkie dosyc dltego potrzebuje takiego 4w1...I jest to Helena Rubinstein-Lash Queen-Rewelacja normalnie-i co mi sie w nim podoba ze do ostatniej "kropelki" super sie nim maluje bo nie wysusza sie i nie robia sie jakies grudki....Kupilam tez go kumpeli na urodziny-jest mega zadowolona...:tak::-) Jaaa tez:-D

Syla looknij najpierw ile kosztuje u was i malnij se rzesy bo ja za tusze w polsce nie odpowiadam :eek: jakb co to -tzn.byl oki a cena wyrzsza to najwyzej Ci tu kupie i wysle z ciuszkami...

z tuszy Justka dostała od chłopaka swietny- kosztował tu "majatek"...nie wiedziałam i jak była w pl(ja wówczas tam mieszkałam) uzyłam i do niej.....ja tez chce ja tez..a ona Dora..TY wiesz ile on kosztował..K.-oszalał ....ale luz nie?..wiec sobie nie kupiłam, bo szkoda mi było kasy.NIe mam pojecia ile kosztuje w PL. Zobacze czy go jeszcze ma, jak tak spisze nazwe i podam jakby kogos zainteresował - bo jest zaaaaaaarąbisty!

co do specyfików anty cellulit, any"rozstep"..to POLECAM POLECAM - bo własnie uzywam:-pi jest suuper i widze - czuję efekty..(na noc - goooraco- parzy, na dzien - chłodzi) - spa bielenda - kosztuje ok 50 zł

reklama
Do góry