reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Salon Kosmetyczny

z kąpielą nic nie poradzę :-) chociaż moze A będzie Cię kąpał a ty ręce w górze będziesz trzymać :-D

a na zmywanie najlepsza zmywarka :-D polecam

reklama
mi tez odpryskuje...;/...i przez to nie chce mi sie/nie mam czasu malowac, a lubie!

dzis kupilam sobie krem do twarzy, ktory najlepiej mi odp., bo probowalam roznych i jednak wracam do j&j oil free- jest super jak dla mnie- mam cere mieszana

No Fusik juz mam zmywarke-wreszcie...bo ostatnio sie wkurzylam,pizglam garami i zaprotestowalam :-D ja chcialam ta wiekszza zmywarke 60-siatke ale u nas zabraklo 4-5 cm.. a 45 nie chcialam...ale jak pracy wiecej i ciagle burdel prezz naczynia w kuchni to w koncu stwierdzilam ze i 45 bedzie dobra...no i Adam taka mi niespodziewanke zrobil i przyjechala-ladna,cichutka i jak na 45 bardzo pojemna :) Musze czescie j protestowac :-D

Nie mam ulubionego. Obecnie jakiś z Avonu. Generalnie nie mam wielkich problemów typu przesuszenie, więc każdy mi służy. Byle dobrze się wchłaniał

nie wiem mi jakoś Avon nie pasuje a poza tym to kosmetyczka mi strasznie odradzała kremy itp z Avonu mówiąc ze to straszny syf i rzeczywiscie skutecznie je sobie obrzydziłam, a poza tym mnie uczulają;)

ja uzywam kremu z wit a
ja mam problemy ze skora na dloniach- bo mam uczulenie na detergenty, plyny, latex ...i jedynie zwykly krem z wit a mi pomaga...nawet sterydy sie chowaja..
Adam uzwa neutrogena

reklama
Ale znalazłam fajny gabinet kosmetyczny;) niedaleko koło pracy i do tego narazie znizka 40% na rozruch, chyba nie ma wyjscia trzeba iść sie upiększyc;)

Do góry