reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Salon Kosmetyczny

Dzisiaj się naczytałam o oczyszczaniu jelita grubego z jakichś złogów fuj okropieństwo próbowałyscie czegos w tym stylu jakieś detoksykacji organizmu itp?

reklama
Sylka ja tez jeszcze nie probowalam ale przyznam, ze ostatnio chodzilo mi to po glowie i nawet mialam sobie poszukac nfo tylko jakos czasu zabraklo. Ale jak przypomnialas to moze sobie zerkne....
A planujesz taka dietke oczyszczajaca? Czy ty akurat piszesz o bardziej drastycznych metodach ( o ile takie sa)?

A dzisiaj jak przeglądałam Facebooka to taka reklama jakiegoś tam srodka mi wpadła w oko i poczytałam w sumie to interesujące może sobie coś takiego fundnę na wiosnę.

A teraz do nowych butów trzeba pedicure piekny zrobić maluje na czerwono;) a w łapakach to chyba do kumpeli pójde zeby miec ładnie pomalowane bo sama to zawsze jakos nie teges sobie pomaluje;)

Ja u rak musze malowac prawie codziennie ...jakos zawsze mi lakier odpryskuje...i to z pewnoscia nie wina lakierow tylko moich paznoksci...
Syla jak Ci sie jezdzi na obcasach? ja jakos wole na plaskim ...dwa razy mi konturny pod sprzeglem juz zostaly i kilka razy jak mialam obcas to np.o wycieraczke zahaczylam...wiec albo zakladam inna pare butow na nogido jazdy albo smigam na skarpetach :-D

reklama
Do góry