reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Salon Kosmetyczny

Syla ja kupuje to u fryzjera...juz ci poszukam w necie...kupuje od poczatku ten i zostalam mu wierna bo mi pasuje...A zapach to normalnie boski jak dla mnie :-) kolega sobie nadgarstki smarowal i lysy baniak bo tez mu sie widzialo:-D:-D:-D

reklama
Syla i jak tam,kupilas jedwab?

Ja wczoraj zaserwowalam sobie kapiel dla stop,potem porzadny pedicure,czerwony lakier i nogi jak nowe :-) Dzis chyba zahacze o solarium...ale pada wiec moze mi sie nie chciec ;-)

u mnie wlosy temat przewodni..i zakup jedwabiu...bo do tej pory uzywalam serum, badz nablyszczacza...ale wczoraj byla u mnie kumpela-fyzjerka, odswiezyla mi fryz i takze polecala jedwab...:tak:

mam pytanie - nagle ni z tego ni z owego zaczeły mi wypadac włosy i swedziec skóra głowy. Maz mi przepatrzył - wszy nie mam ;-)ale mówi ze mam takie suche liszaje na głowie. No i oczywiscie przyszło mi na mysl uczulenie na szampon - tylko czy zaczeły by mi tak okropnie wypadac włosy? Jak myslicie?

Głuszku, może jakies łajotokowe zapalenie? Jak ciemieniucha u dzieci? Nie mam pojęcia, zgaduję...

Sylwia i jak? Juz jestes piękna?;-):-D

reklama
Do góry