reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Salon Kosmetyczny

ja mala kapie wylacynie w oilantum- cala seria
plyny uzywam z lenora...teraz mam ten czerwony;-)ja lubie jak pranie pachnie..ale takie wywieszone na dworze...jak ten zapach jest taki "owiany":-D

reklama
my płyn bobini pomarańczowy dla Izy dla Wojtka nivea z oliwką, mydło do mycia johnsons z pompką od pierwszych dni , myję nim też Wojtka, szampon ostatnio schauma truskawkowy, do prania lovela,

szampon do włosów z johnsona,oliwka nivea do ciała a poza tym to normalne dorosłe mydła i kosmetyki do kąpieli, krem bambino, płyn do prania lenor,

szampon J&J lawenda-niezmiennie od zawsze(kolejne podobieństo z Mikim;)) a mydlo jak popadnie-kupuje mu jakies koloowe dziecice ale potrafi i tacie męski żel podebrać ;),płyny "do pianki" tez to co akurat w domu jest-najczęściej różne smaki z Avonu

U nas kosmetyki "dorosłe" nie przechodzą- jakiś czas temu Martunia dostała okropnego uczulenia na rączkach od jakiegoś mydła w płynie, od tej pory patrzy mi na ręce czym ją myję, nawet jeśli to tylko mycie rączek, więc mydło też ma swoje- bobini w butelce z pompką :-)

Ostatnio kupiłam sobie odżywkę w spray'u do włosów farbowanych z Gliss Kur - nie trzeba spłukiwać (a na tym mi zależało), wygładza włosy. Podoba mi się:tak:

Ja mam gel-wax z tafta...taki czerwony...W polsce nei wiem czy jest bo kiedys kupowalam tu dziewczynom bo nie bylo...Ogolnie uzywam najczesciej lakieru do wlosow bo moje sa ciezkie do "przyklepywania" :-) oprocz tego po kazdym myciu jedwab...czasami wklepuje tez na sucho w kitke wtedy blyszczy sie ladnie i pachnie...no i tez przygladza :-) a oprocz tego mam do prostowania preparat od fryzjera do prostowania...

reklama
Do góry