reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sączenie wód 39tc

sączące wody płodowe poznać można po tym, że dacza się w pozycji leżącej, a jak stoisz, to dziecko pod wpływem grawitacji działa jak korek. Wtedy najczęściej nie leci. By wody się odnawiały trzeba dużo pić. Mam nadzieję, że codziennieasz ktg by sprawdzać dobrostan dziecka. Z tą nadżerka, to nie musi być prawda. Wystarczy, że ktoś znadal cię nie delikatnie i naruszył strukturę śluzówki. Jesteś w ciąży tuż przed porodem, a tam wszystko jest mocno ukrwione, rozpulchniona i łatwo o uraz. Jesteś w szpitalu. Zapytaj na obchodzie jaki mają względem ciebie plan. I pamiętaj, że jeśli nie czujesz się właściwie zaopiekowania, to zawsze możesz zmienić szpital. Poszukaj takiego z najwyższym stopniem referencyjnosci patologii ciąży i neonatologii. Najlepiej 3 stopień.
Troszkę się sytuacja rozwinęła, miałam rację i to były wody, dzisiaj po 4 odpłynęło ich już wiecej i były przezroczyste. Po badaniu przez położna zrobiły się różowe i lecą cały czas. Skurcze jak narazie mało bolesne, ale są;) a co do szpitala..to nie jest niski poziom całego oddziału, poprostu ten lekarz na którego trafiłam jest hmm..co najmniej dziwny:D nie ma za dobrych opinii, reszta personelu jest za to na 5;)

reklama
Troszkę się sytuacja rozwinęła, miałam rację i to były wody, dzisiaj po 4 odpłynęło ich już wiecej i były przezroczyste. Po badaniu przez położna zrobiły się różowe i lecą cały czas. Skurcze jak narazie mało bolesne, ale są;) a co do szpitala..to nie jest niski poziom całego oddziału, poprostu ten lekarz na którego trafiłam jest hmm..co najmniej dziwny:D nie ma za dobrych opinii, reszta personelu jest za to na 5;)
no to teraz trzymamy kciuki za szybkie rozwiązanie! Powodzenia ❤️

Widzisz, tak myślałam, że to już niebawem. Daj znać jak już bedziecie razem, powodzenia !

Do góry