reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sączące się wody płodowe w 24 tc

martini87

Fanka BB :)
Hej, właśnie dziś trafiłam do szpitala z sączeniem się wód płodowych. Jestem dopiero w 24 tc. Macie jakieś doświadczenia w tym temacie? A może słyszałyscie o dziewczynach, którym mimo wczesnego odchodzenia wód udało się jeszcze przez jakiś czas utrzymać dzidzię w brzuchu? Potrzebuje takich historii jak tlenu a sama nic nie mogę znalezc na ten temat ☹️Powiem szczerze, że jestem załamana ta sytuacją. Maleństwo waży dopiero ok 650g.

reklama
Rozwiązanie
W dniu 23.11.2020 urodziła się Jagienka. 56cm i 3610g szczęścia 🥰 jestem zakochana po uszy 😍 mamusia i dzidziuś są już w domku i cieszą się sobą ♥️ jestem mega szczęśliwa, że mam ją już przy sobie i że pomimo wszystko udało się donosić ciążę 😀 chwilo trwaj 🤩
Gratulacje! Piękne zakończenie trudnej ciazy! :D
reklama
@martini31
Bezwstydnie przyznaje sie do podczytywania Twojego watku 🙈. Napedzilas mi stracha 🙈. Bardzo goraco trzymam za cala rodzine kciuki.Trzymajcie sie dzielnie w tym trudnym okresie. Macie juz imie dla malutkiej wybrane?
Mamy kilka typów ale ostatecznego imienia nie. Mysle, że dopiero jak zobaczymy córeczkę to zadecydujemy 🙂

Mamy kilka typów ale ostatecznego imienia nie. Mysle, że dopiero jak zobaczymy córeczkę to zadecydujemy 🙂
Bardzo sie ciesze, ze trwacie w dwupaku i ze jestes w szpitalu w ktorym pomp nie zaluja w razie czego.
Co do imion, po cichu bardzi mocno kibicuje Jagience (ktora tu kiedys wymienilas), u nas tez to imie bylo brane pod uwage do niedawna, dopoki sobie nie odswiezylam "Chlopow" Raymonta za sprawa tvp kultura i mnie wtedy oswiecilo, ze Jagna i Antoni to srednie polaczenie ;)

Bardzo sie ciesze, ze trwacie w dwupaku i ze jestes w szpitalu w ktorym pomp nie zaluja w razie czego.
Co do imion, po cichu bardzi mocno kibicuje Jagience (ktora tu kiedys wymienilas), u nas tez to imie bylo brane pod uwage do niedawna, dopoki sobie nie odswiezylam "Chlopow" Raymonta za sprawa tvp kultura i mnie wtedy oswiecilo, ze Jagna i Antoni to srednie polaczenie ;)
Na razie Jagienka jest na czele 😉

Ehhhh piekne jest to imie, znam jedna dziewczyne Jagienke,jest przepiekna i bardzo fajna. Kiedys wspomnialam o tym imieniu innej kolezance,bo sie bardzo w nim zakochalan. Szybko ostudzila me zapedy stwierdzeniem,ze na jej gust zbyt blisko do jagniaka😳jagnieciny😳jaglat😳. Wiec tego mam Hanke🤣,nadal w Reymontowskim klimacie 🤭

reklama
Do góry