reklama
Rozwiązanie
Ja w tej chwili 28tc, a jak narazie +2kg. Od 2 miesięcy nic nie przybrałam, z malutką wszystko ok. Moja doktor mówi, że to jest baaardzo indywidualna sprawa.
ilmenau
Fanka BB :)
W którym tyg jesteś i ile przytylas ze się tym martwisz?
Oj jakby tak cycki zostały... U mnie to było mniej więcej tak C -> F -> C/B
I tego się obawiam
reklama
Karolina&Zosia
Hej, ja przytyłam 8kg. Córka zdrowa jak ryba, z wagą urodzeniową 3850g. A teraz po prawie roku 21kg spadło z wagi
Ja nie przytyłam nic, bo od połowy ciąży byłam na diecie lekkostrawnej z powodu cholestazy. Po porodzie miałam -8 kg w stosunku do wagi przed ciążą.
Mały urodził się z wagą 3330 w 36 tygodniu ciąży (poród wywoływany z uwagi na cholestazę), więc super waga jak na ten tydzień.
Mały urodził się z wagą 3330 w 36 tygodniu ciąży (poród wywoływany z uwagi na cholestazę), więc super waga jak na ten tydzień.
reklama
marlusia
Spokojnie, ja mam 20tc i waga ta sama, brzuch zaczęło być widać jakoś w okolicach Wielkanocy.Kiedy zaczęło wa m widać brzuszek?ja ,8tydzień i narazie waga taka sama
Dużo zależy od BMI, bo jeżeli masz nadwagę to zdrowo nie powinno się przytyć za dużo, przy niedowadze można przytyć trochę więcej bo wiadomo ciało puchnie itp. a przy odpowiedniej wadze to właśnie tak 9-13 kg to jest zdrowo bo to wszystko zejdzie po ciąży. No wszystko zależy od organizmu.