Witam, dziewczyny czy któraś z Was zna doktora Jerzego Przybycień z Tarnów/Kraków. Szukam DOBREGO lekarza od trudnych przypadków ale nie z zajściem w ciąże tylko donoszeniem jej. Takiego co zleciłby konkretne badania. Po czterech próbach nie pójde do lekarza z przypadku.. ale też dobrze by było, zeby nie na drugi koniec Polski a w Rzeszowie trudno kogoś znaleźć. Wiec najwiecej pozytywnych opini ma póki co dr Przybycień i nie mam do niego az tak daleko jak Łódź... Chyba, że znacie jeszcze kogoś?? PROSZĘ!
reklama
czerwona oliwka
Fanka BB :)
Witaj
Może powinnaś spróbować w Rzeszowskim Parensie?
Myślę, że w poronieniach mogliby pomóc.
Poczytaj może opinie o dr Magoń, być może będzie ktoś pisał o poronieniach.
Może powinnaś spróbować w Rzeszowskim Parensie?
Myślę, że w poronieniach mogliby pomóc.
Poczytaj może opinie o dr Magoń, być może będzie ktoś pisał o poronieniach.
Madziula_87
o dr Magoń też słyszałam, i dr Dorskim no i o w/w dr Przybycień. Tylko teraz trzeba kogoś wybrać sensownego. Dzięki
Nafoczka przychodzi mi do głowy jeszcze dr Roman Kluza, ponoć niejedną trudną ciąże pomógł donosić! więc może warto spróbować! sama nie wiem...
czerwona oliwka
Nafoczka miałaś robioną histeroskopie ??
Oliwka- Nie, nie miałam, a na co to są badania? Po ostatnim pobycie w szpitalu czekam na wyniki zespółu antyfosfolipidowego. W stopce mam wyniki badań.
Madziula- tak dr Kluz też mi sie przewinął i jeszcze D. Śliwa. Dlatego tych nazwisk mam już sporo ale szczerze to nie wiem gdzie się wybrać...
Madziula- tak dr Kluz też mi sie przewinął i jeszcze D. Śliwa. Dlatego tych nazwisk mam już sporo ale szczerze to nie wiem gdzie się wybrać...
reklama
czerwona oliwka
To najprościej powiedzieć badanie macicy, wykonuje sie w znieczuleniu ogólnym.
Ja nie miałam poronień ani nawet nie byłam w ciąży. Ciągle o nią walczę, ale wydaje mi się, że histeroskopia może byc ważnym dla Ciebie badaniem.
Ja miałam robioną przez dr Magonia na nfz
Ja nie miałam poronień ani nawet nie byłam w ciąży. Ciągle o nią walczę, ale wydaje mi się, że histeroskopia może byc ważnym dla Ciebie badaniem.
Ja miałam robioną przez dr Magonia na nfz