M
maja33
Gość
ja zgadzam sie z katarzyna s i z sheeppy nic dodac nic ujac ja tez nie uzywalam kosza na pieluszki uwazam za zbedny i tak pieluszki z kupka mozna zawinac w woreczek i juz nie pachnie a przeciez smieci wyzuca sie na biezaco:-), krzeselko do karmienia to jak dziecko siedzi dokladnie, no i mata do przewijania calkowicie zbedna ja mialam i jak nowa odlozylam:-), sterylizator dostalam w spadku , bardzo fajna zecz wkladasz wszystko co chcesz i wyjumujesz po 10min gotowe do uzytku ale stare sposoby sa rownie dobre, no i jak karmi sie piersia to raczej okol 6miesiaca mizna o serylizatorze pomyslec no i laktator mi sie przydal zaraz po porodzie i jak odstaialam marte od piersi no i jesli mama chce wyjsc na kilka godzin i zostawia malucha to mozna odciagnac na zapas mleko, kurcze to temat rzeka mozna pisac pisac:-) ciuszki do szpitala to najlepsze body i pajacyki nic lepszego nie mogli wymyslec mialam kiedys kaftaniki dwa raz uzylam i myslalam ze mnie cos trafi t wychodzi tam nie pasuje bardzo niewygodne:-(
pozdrawiam
pozdrawiam