reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ryzyko toksoplazmozy

Synda24

Zaciekawiona BB
Dziewczyny płacze od wczoraj , od początku ciąży mam obsesję na punkcie toxo , mam myjkę do warzyw a ręce mam zdarte do krwi od mycia ,ale wczoraj jak nigdy przez to że jestem przeziębiona zakręciłam się i oglądałam w rękach jabłko czy jest dobre ono było nieumyte a potem jadłam wafelki , prawdopodobnie nie umyłam rąk po dotykaniu tego jabłka.Umieram że strachu 😞

reklama
Dziewczyny płacze od wczoraj , od początku ciąży mam obsesję na punkcie toxo , mam myjkę do warzyw a ręce mam zdarte do krwi od mycia ,ale wczoraj jak nigdy przez to że jestem przeziębiona zakręciłam się i oglądałam w rękach jabłko czy jest dobre ono było nieumyte a potem jadłam wafelki , prawdopodobnie nie umyłam rąk po dotykaniu tego jabłka.Umieram że strachu 😞
A robiłaś sobie badania ?
Ja miałam toxo w ciąży i dziecko zdrowe urodziłam. Faktem jest to,że brałam do końca ciąży antybiotyk.

Idź do psychologa jak masz takie objawy.

A robiłaś sobie badania ?
Ja miałam toxo w ciąży i dziecko zdrowe urodziłam. Faktem jest to,że brałam do końca ciąży antybiotyk.

Idź do psychologa jak masz takie objawy.
Do tej pory były dobre nie przechodziłam nigdy.A to się stało wczoraj.

Ale jest ryzyko toxo o to mii chodzi.
🤦. Ja nie wiem , ja po polsku chyba odpisałam Ci...
Idź do psychologa bo świrujesz.

Coś Ci powiem , szybciej dostaniesz toxo od surowego mięsa jak od niedokładnie umytego warzywa/owoca bo nie wiesz czy dobrze ręce umyłaś, jak jabłko dotykałaś.

🤦. Ja nie wiem , ja po polsku chyba odpisałam Ci...
Idź do psychologa bo świrujesz.

Coś Ci powiem , szybciej dostaniesz toxo od surowego mięsa jak od niedokładnie umytego warzywa/owoca bo nie wiesz czy dobrze ręce umyłaś, jak jabłko dotykałaś.
Wogole ich nie umyłam po dotykaniu tego jabłka brudnego.

reklama
Do góry