Dziewczyny płacze od wczoraj , od początku ciąży mam obsesję na punkcie toxo , mam myjkę do warzyw a ręce mam zdarte do krwi od mycia ,ale wczoraj jak nigdy przez to że jestem przeziębiona zakręciłam się i oglądałam w rękach jabłko czy jest dobre ono było nieumyte a potem jadłam wafelki , prawdopodobnie nie umyłam rąk po dotykaniu tego jabłka.Umieram że strachu
reklama
93kora
Fanka BB :)
A robiłaś sobie badania ?Dziewczyny płacze od wczoraj , od początku ciąży mam obsesję na punkcie toxo , mam myjkę do warzyw a ręce mam zdarte do krwi od mycia ,ale wczoraj jak nigdy przez to że jestem przeziębiona zakręciłam się i oglądałam w rękach jabłko czy jest dobre ono było nieumyte a potem jadłam wafelki , prawdopodobnie nie umyłam rąk po dotykaniu tego jabłka.Umieram że strachu
Ja miałam toxo w ciąży i dziecko zdrowe urodziłam. Faktem jest to,że brałam do końca ciąży antybiotyk.
Idź do psychologa jak masz takie objawy.
Do tej pory były dobre nie przechodziłam nigdy.A to się stało wczoraj.A robiłaś sobie badania ?
Ja miałam toxo w ciąży i dziecko zdrowe urodziłam. Faktem jest to,że brałam do końca ciąży antybiotyk.
Idź do psychologa jak masz takie objawy.
93kora
To idź do psychologa.Do tej pory były dobre nie przechodziłam nigdy.A to się stało wczoraj.
My Ci tu nie pomożemy.
Ale jest ryzyko toxo o to mii chodzi.To idź do psychologa.
My Ci tu nie pomożemy.
93kora
. Ja nie wiem , ja po polsku chyba odpisałam Ci...Ale jest ryzyko toxo o to mii chodzi.
Idź do psychologa bo świrujesz.
Coś Ci powiem , szybciej dostaniesz toxo od surowego mięsa jak od niedokładnie umytego warzywa/owoca bo nie wiesz czy dobrze ręce umyłaś, jak jabłko dotykałaś.
Wogole ich nie umyłam po dotykaniu tego jabłka brudnego.. Ja nie wiem , ja po polsku chyba odpisałam Ci...
Idź do psychologa bo świrujesz.
Coś Ci powiem , szybciej dostaniesz toxo od surowego mięsa jak od niedokładnie umytego warzywa/owoca bo nie wiesz czy dobrze ręce umyłaś, jak jabłko dotykałaś.
93kora
No i co z tego,że rak nie umyłaś?Wogole ich nie umyłam po dotykaniu tego jabłka
Dziewczyno, ja poważnie pisze idź do psychologa . Twoje zachowanie nie jest normalne.
Lekarka mówiła że normalnie można przenieść do ust te cysty dotykając brudnych warzyw i owoców.No i co z tego,że rak nie umyłaś?
Dziewczyno, ja poważnie pisze idź do psychologa . Twoje zachowanie nie jest normalne.
reklama
93kora
To 99% społeczeństwa miałoby toxo. Tyle w temacie.Lekarka mówiła że normalnie można przenieść do ust te cysty dotykając brudnych warzyw i owoców.
Podziel się: