B
beta77
Gość
Moja dzidzia długo mnie tylko głaskała pierwsze mocne kpniaczki poczułam dopiero około 23.12 a to był mój 21 tc, później tydzień prawie nic, i teraz od soboty 08.12 dzidzia zaczęła mi się dawać w kość, szczególnie jak siedzę to potrafi się tak wiercić że muszę wstać i pochodzić, w nocy też zaczęła wymuszać na mnie zmianę pozycji :lol:, choć czasami robię prawdziwe akrobacje bo we wszystkich pozycjach dzidzia mi tak dokucza że nie mogę zasnąć.
Wczoraj lekarz mi powiedział że od 24 tc (czyli mój stan obecny) dobrze jest żebym chociaż raz dziennie poczuła dzidzię to ile razy i w jakich porach kopie na razie jest nieistotne, od 27tc będę musiała liczyć i wtedy musi być co najmniej 12 ruchów na dzień, bo to oznacza że nie ma powodu do niepokoju.
Wczoraj lekarz mi powiedział że od 24 tc (czyli mój stan obecny) dobrze jest żebym chociaż raz dziennie poczuła dzidzię to ile razy i w jakich porach kopie na razie jest nieistotne, od 27tc będę musiała liczyć i wtedy musi być co najmniej 12 ruchów na dzień, bo to oznacza że nie ma powodu do niepokoju.