reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ruchy naszych maluszków

A moje malenstwo rozbrykalo sie na wykladzie, jak ludziska przeciskali sie kolo mnie w rzedzie krzesel... powiedzialam ze jak na nastepny wyklad tez sie pospóźniają to zaczniemy z dzidzia pobierac opłaty za przejscie :))

reklama
Ja do wczoraj czułam tylko leciutkie muśnięcia ale dzisiaj o 4 z minutami (jak się obudziłam na cowieczorne wymiotowanie) to się zmieniło nie mogłam zasnąć i położyłam ręce na brzuchu (jak zwykle teraz przed zaśnięciem) i kopnęła mnie moja perełka i to nie raz piękne uczucie zazwyczaj jak przykładałam dłoń to jakoś nawet te leciutkie kopniaczki były niewyczuwalne z zewnątrz.
A tak niedawno zazdrościłam wam silnych bobasków.

a ja dalej czuje tylko wiercenie czy też przekręcanie się  ::) nooo czasami łaskawie mnie mocniej szturchnie  :D wygodnicki jakiś  ::)  ;D

Dziewczyny toż to prawdziwy piłkarz w moim brzuszku!!! Od dwóch dni jak tylko położę się do łóżka lu lu zaczyna kopać jak szalony:) Wczoraj skopał Krzyśka, tatusiowi baardzo się podobało :laugh:

moj maly tez wczoraj w koncu dal porzadnego kopa mezowi ;D bralam kapiel i jak zwykle brykal tylko ,ze jak Bartek dotykal brzucha to sie zawsze uspakajal a wczoraj sie udalo Ale mial mine :laugh: :laugh: ??? :o co sie tam dzieje w tym brzuchu? spytal ;D

Jak to co ?! TRENING ;) Ale szkoda mi, że nasi chłopcy nie mogą tego poczuć od środka jak my choćby przez chwilkę. Wiele ich omija. A to takie wspaniałe uczucie :laugh:

Mnie dzisiaj rano dzidzia też skopała i to strasznie ;) Już widać jak się brzuch odkształca przy każdym kopniaczku ;D

reklama
O to fajnie jak u Was widac:) U mnie nie widać jeszcze, bo mam sporo wód (to dobrze) i nie obija sie jeszcze o mnie tak bardzo :))

Do góry