reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ruchy naszych maluchów

eh, chciałabym zobaczyć jak mój brzusio faluje, ale nawet słabo wyczuwam ruchy przez skórę, może to wina tego łożyska z przodu :)

Hania też się ostatnio uspokoiła, mniej kopie, za to już dość dosadnie ;) miałam takie dwa dni, kiedy prawie nie czułam jej ruchów, ale z własnej winy, za mocno się przeforsowałam podczas remontu :)

reklama
Już jestem.
W trakcie kąpieli szalona dała mi trzy takie porządne kuksańce a teraz znowu cisza :tak:Ulżyło mi troszkę...Dzięki kochane :*:*
To jest taki dziwny niepokój faktycznie płynący gdzieś z głebi...nie potrafiłam dzisiaj myśleć o niczym innym jak o jej ruchach!!!!A cwaniara sama Was uspokajałam jak Wy miałyście podobne obawy :-(

katamisz mój maluch od soboty dond cisza jak makiem zasiał ledwo trochę go czułam a od pn- wt dał tak popalić, ze mój M. aż widział jak brzuszek faluje :-), w środę znów spokój ale cały czas latałam siku, więc się chyba obrócił a wczoraj i dziś szaleństwo :-)
Więc kochana nasze dzieci już mają charakterki :-D

kati zebys wiedziala, ze juz maja! Benji mnie nie kopal przez 3 dni a od wczoraj odstawia taki balet jakby chcial juz wyjsc na wolnosc. Kazdy jego kopniak wywoluje u mnie usmiech od ucha do ucha:))))

moja wczoraj w aucie była ululana,za to jak w domu się położyłam,to się wyszalała za cały dzień:-D,Anti nawet czuł.

A moje dziecię coraz częściej ma czkawkę...nawet w tej chwili odczuwam jak skacze.Śmieszne uczucie...

Moja tak od wczoraj macha kończynkami, że szok. Nawet teść widział jak mi brzuch skacze. Chyba serniczek babci tak na nią podziałał;-)

saffi nie przeginaj z tym serniczkiem ;-) bo naprawdę się wproszę na niego :-pOd kilku dni chodzi za mną sernik taki z brzoskwiniami i kruszonką - moja mama taki robi!!Miód w gębie!!!

saffi nie przeginaj z tym serniczkiem ;-) bo naprawdę się wproszę na niego :-pOd kilku dni chodzi za mną sernik taki z brzoskwiniami i kruszonką - moja mama taki robi!!Miód w gębie!!!
Taki właśnie mam w domku. Na innym wątku Cię zapraszałam i podtrzymuję zaproszenie;-)

reklama
Taki właśnie mam w domku. Na innym wątku Cię zapraszałam i podtrzymuję zaproszenie;-)

O jaaa...naprawdę taki sernik masz w domu?? Pyszny musi być...:zawstydzona/y:Teraz to nie dziwię się małej ,że tak szalała wczoraj w brzuszku!Na pewno z radości.
Za zaproszenie serdecznie dziękuję i jak będę kiedyś w okolicy postaram się je wykorzystać ... :tak:

ironia wyobraziłam to sobie wiesz...tego kopniaka w brodę...:-DPewnie Twój M niezle się zdziwił ;-)

Do góry