reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ruchy maluszka

Już na wątku lekarskim pisałam że pierwszego delikatnego kopniaka dostałam kładąc się na kozetce przed usg.
Ale się cieszę że tak wcześnie poczułam ruchy , bo Julka pierwszy raz dała mi znać o sobie w 21 tygodniu.

reklama
Dzisiaj z samego rana nasza Mała sprzedała Ojcu tęgiego kopa:-)
Y. aż podskoczył z wrażenia:tak: nie miał pojęcia żę to aż tak można poczuć:-)
Chodzi od rana dumny jak paw! :-D

moje bryka jak tygrysek, skopało mi całą lewą stronę od pachwiny w górę:-D
ojca i brata kopać nie chce. jak chłopaki przykładają dłonie to maleństwo przestaje fikać:-)

:happy2::happy2::happy2: To teraz i ja mogę się pochwalić pierwszymi ruchami maleństwa.Tak jak się zaczął 20 tydzień tak i mała kruszynka dała o sobie znać. Super uczucie!!!!!!!

img-19092008011.jpg

reklama
Isunia - a u mie to spokojnie, tu kopnie tam kopnie..., moja mama twierdziła, że jak ja byłam w brzuszku u niej to praktycznie mie nie czuła...

Do góry