reklama
Betsyyy
Początkująca w BB
to tak jak ja - siedzą mi na pęcherzu ;-)Ja tez czuje maluszka w dole brzucha![]()
she_84
Fanka BB :)
ja czuje dzidzie czasami tak pod pepkiem ale najczesciej tez w dole brzucha z lewej strony
Patina26
Ja też czuje delikatnie jeszcze małą na dole a że obrocona jest na dzień dzisiejszy nogami do dołu to jak kopnie czasem nóżkami to czuje to na wysokości pęchcerza ,
Też ruchy są sporadyczne spokojne te nasze drugie dziecko , no podobno każde dziecko inne OBY ;-)
Też ruchy są sporadyczne spokojne te nasze drugie dziecko , no podobno każde dziecko inne OBY ;-)
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
ja już doznaje szczęścia kilka razy dziennie
Moja dzidzia kopie bardzo często i dość mocno abym czuła to ja i Mój S
Już nie mogę się doczekać kiedy będzie z nami na świecie nasza kruszyneczka:-)
Mysiochomis
:*
Ju zapomniałam jak to jest czuć maluszka tak delikatnie i tylko dwa razy na dzień
Kurczątko, ten mój bobas to chyba sztuki walki trenuje lub akrobatykę a do kopania najbardziej upodobał sobie mój pęcherz i żołądek... takiej premedytacji w kopniakach to bym się nie spodziewała
tak to moje maleństwo kocha mamusie 
Kurczątko, ten mój bobas to chyba sztuki walki trenuje lub akrobatykę a do kopania najbardziej upodobał sobie mój pęcherz i żołądek... takiej premedytacji w kopniakach to bym się nie spodziewała
Gratuluję wszystkich kopniaczków.
Moje dziecko to conajmniej akrobatą będzie.

Kopie od bardzo dawna z równą częstotliwością czyli:
Jak mamusi chodzi -dziecko śpi.
Jak mamusia gdziekolwiek usiądzie to już jest skopana

Podobno nasze dzieciaczki mają już dobraną porę snu i czuwania -moje raczej nie ,bo kopie non stop i o każdej porze dnia i nocy

Moje dziecko to conajmniej akrobatą będzie.

Kopie od bardzo dawna z równą częstotliwością czyli:
Jak mamusi chodzi -dziecko śpi.
Jak mamusia gdziekolwiek usiądzie to już jest skopana

Podobno nasze dzieciaczki mają już dobraną porę snu i czuwania -moje raczej nie ,bo kopie non stop i o każdej porze dnia i nocy

pieszczoszka1988
Jestem mamusią
gdzieś czytałam ,ze dziecko śpi teraz do 20 godzin nawet na dobę.. ale chyba to się nie sprawdza bo ja tez czuje dzidzie bardzo często
Ciesze się ,ze nie tylko ja już czuje ruchy
Oj ja chce już Maj 
czarnula83
mój juz tez niezle kopie, ale jak poloze reke na brzuchu to przestaje, niestety tak samo jest jak Mąz połozy reke to odrazu dziecko sie uspokaja i przestaje kopac, ehh nabija sie chyba z nas 
reklama
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
a w jakiej pozycji czujesz najbardziej ruchy>
bo ja np. najlepiej czuje jak leżę na plecach wtedy czuje kopniaki bardzo mocno i partner tez łatwo je wyczuwa bo skora jest napięta wtedy
bo ja np. najlepiej czuje jak leżę na plecach wtedy czuje kopniaki bardzo mocno i partner tez łatwo je wyczuwa bo skora jest napięta wtedy