reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Ruchy dziecka

reklama
Ja też czuje delikatnie jeszcze małą na dole a że obrocona jest na dzień dzisiejszy nogami do dołu to jak kopnie czasem nóżkami to czuje to na wysokości pęchcerza ,
Też ruchy są sporadyczne spokojne te nasze drugie dziecko , no podobno każde dziecko inne OBY ;-)

ja już doznaje szczęścia kilka razy dziennie;) Moja dzidzia kopie bardzo często i dość mocno abym czuła to ja i Mój S :) Już nie mogę się doczekać kiedy będzie z nami na świecie nasza kruszyneczka:-)

Ju zapomniałam jak to jest czuć maluszka tak delikatnie i tylko dwa razy na dzień :p
Kurczątko, ten mój bobas to chyba sztuki walki trenuje lub akrobatykę a do kopania najbardziej upodobał sobie mój pęcherz i żołądek... takiej premedytacji w kopniakach to bym się nie spodziewała :p tak to moje maleństwo kocha mamusie :p

Gratuluję wszystkich kopniaczków.
Moje dziecko to conajmniej akrobatą będzie.:-D:-D:-D
Kopie od bardzo dawna z równą częstotliwością czyli:
Jak mamusi chodzi -dziecko śpi.
Jak mamusia gdziekolwiek usiądzie to już jest skopana :-D:-D:-D:-D
Podobno nasze dzieciaczki mają już dobraną porę snu i czuwania -moje raczej nie ,bo kopie non stop i o każdej porze dnia i nocy :-D:-D:-D:-D

gdzieś czytałam ,ze dziecko śpi teraz do 20 godzin nawet na dobę.. ale chyba to się nie sprawdza bo ja tez czuje dzidzie bardzo często:) Ciesze się ,ze nie tylko ja już czuje ruchy:) Oj ja chce już Maj :)

mój juz tez niezle kopie, ale jak poloze reke na brzuchu to przestaje, niestety tak samo jest jak Mąz połozy reke to odrazu dziecko sie uspokaja i przestaje kopac, ehh nabija sie chyba z nas :)

reklama
a w jakiej pozycji czujesz najbardziej ruchy>

bo ja np. najlepiej czuje jak leżę na plecach wtedy czuje kopniaki bardzo mocno i partner tez łatwo je wyczuwa bo skora jest napięta wtedy

Do góry