reklama
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
a u mnie dalej cisza już tyle dni :-
-
-(
Martusia22267
Fanka BB :)
moja mała szaleje zawsze rano i późno wieczorem ale jak tylko S ręke przyłoży to od razu cisza
na razie tylko mamie się ujawnia;-) wczoraj S wyczytał że warto zjeść czekoladę żeby maluszka "ożywić" i wariat jeden chciał mnie nią napchać bo nie może wytrzymać, że tylko ja czuję malutką:-)

pieszczoszka1988
Jestem mamusią
fiore była to dzidzia na pewno bo czułam takie ruchy 1 raz w życiu poza tym po lewej stronie brzuch mi tak falował...obym nie dowiedziała się czegoś złego na wizycie bo wtedy sobie tego nie wybaczę ,ze nie zareagowałam wcześniej tylko czekałam ...
Fiore, najpierw pomyślałam, że to dobry pomysł, ale czy z drugiej strony to nie kuszenie losu?
Pieszczoszka z maleństwem na pewno wszystko jest dobrze, jedyne co mu szkodzi to Twoje nerwy i wmawianie sobie, że coś jest nie tak! Jeżeli bardzo się martwisz, to może skorzystaj z rady Fiore i jedź na pogotowie,
Pieszczoszka z maleństwem na pewno wszystko jest dobrze, jedyne co mu szkodzi to Twoje nerwy i wmawianie sobie, że coś jest nie tak! Jeżeli bardzo się martwisz, to może skorzystaj z rady Fiore i jedź na pogotowie,
reklama